SONY FE 24-240/3,5-6,3 OSS (E-MOUNT)

More images

SONY FE 24-240/3,5-6,3 OSS (E-MOUNT)
4548736002029

Pris: 6.489,00 DKK

Special Price 5.445,00 DKK

SONY FE 24-240/3,5-6,3 OSS

Med et zoomområde på 24mm til 240mm giver dette Sony FE objektiv dig mulighed for at dække en lang række optagesituationer og er ideelt til rejser, landskaber, arkitektur, øjebliksbilleder, portrætter og meget andet.

Du kan hurtigt skifte mellem vidvinkel og telefoto, uden at skulle skifte objektiv, så du kan fange flere af de flygtige øjeblikke.

Håndholdte telefotooptagelser og fotografering i svag belysning er blevet lettere med indbygget optisk SteadyShot-billedstabilisering (OSS), og designet af objektivet er støv- og fugtafvisende for pålidelig drift under krævende forhold.

 

 

 

Lagerstatus: 1 På lager
1-3 hverdage

Pris: 6.489,00 DKK

Special Price 5.445,00 DKK

Producent

Sony

Beskrivelse

24mm understreger den visuelle full frame effekt
Dette objektiv kan optage bredere end de fleste andre objektiver af denne type, med en 24mm vidvinkel, der gør en afgørende forskel på et full frame kamera. 24mm giver mere dynamiske perspektiver ved landskaber, arkitektur, indendørsoptagelser og et hav af andre motiver.

10x zoom fanger motiver tæt på eller langt fra
24mm til 240mm dækker en lang række fotografiske behov. Gå tæt på motivet, og brug tele delen af zoomområdet til at skabe et imponerende perspektiv med jævne bokeh-effekter til motiver som blomster, samt til allroundfotografering.

Høj opløsning i hele zoomområdet
Fem asfæriske elementer og et ED-glaselement giver en 24mm-ydeevne i høj kvalitet i et kompakt objektiv. Alle typer afvigelser bliver undertrykt effektivt, mens en høj opløsning opnås gennem hele billedområdet. En avanceret lineær motor trækker fokuseringsmekanismen og giver en hurtig reaktion i hele zoomområdet.

Skarpere billeder under alle lysforhold
Indbygget Optical SteadyShot (OSS) billedstabilisering gør det nemmere at tage skarpe billeder, når du optager håndholdt i omgivende belysning eller i svag belysning. For de fleste former for fotografering kan du derfor efterlade stativet derhjemme.

Høj pålidelighed under vanskelige forhold
Et design, der modstår indtrængen af støv og fugt, bidrager til at sikre pålidelig drift under barske forhold udendørs.

 

Vent venligst ...