NIKON D810

More images

NIKON D810
25.995,00 DKK

Nikon D810 er et full frame spejlreflekskamera med 36,3 megapixel uden optisk low pass filter, hvilket giver dine billeder maksimal detaljerigdom.

Den nydesignede sensor i FX-format, det meget brede ISO-følsomhedsområde og EXPEED 4-billedbehandlingsenhed giver dig garanti for uovertruffen skarphed, flotte toneovergange og reduceret støj uanset følsomhedsindstilling.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

25.995,00 DKK

Producent

Nikon

Relaterede produkter
Beskrivelse

FX format og 36,3 megapixel
Nikon D810s sensor er uden optisk low pass filter, hvilket giver dig billeder med stor detaljerigdom.

EXPEED 4
Den nye EXPEED 4 billedprocessor giver forbedrer billedgengivelse og ISO ydelse, og giver mulighed for højere billedhastigheder ved optagelse af videoer.

Op til 7 billeder i sekundet
Med Nikon D810 kan du optage billedserier med en hastighed på op til 7 billeder i sekundet med en opløsning på 15,3 megapixel i DX format eller 5 billeder i sekundet med fuld opløsning.

Stort ISO område
Nikon D810 har det første digitale spejlreflekskamera et ISO område, der starter ved 64 ISO, hvilket betyder, at dine billeder bliver skarpere og klart definerede. Du har også mulighed for at optage op til 12.800 ISO eller udvide området til det der svarer til 32-51.200 ISO.

Videooptagelser i høj kvalitet
Med Nikon D810 kan du optage videoer i fuld HD (1080p) ved 50p/60p. Og du har adgang til hele lysfølsomhedsområdet, lige fra 64 ISO, under videooptagelse samt mulighed for at styre blænde, lukkertid og lydniveau.

Autofokus
Nikon D810 har samme autofokus system som Nikons D4s, hvilket giver dig garanti for præcise resultater i høj opløsning. Med den nye indstilling Gruppepunkts-AF opnås der hurtig fokus og forbedret baggrundsisolering, selv under vanskelige lysforhold.

RAW i størrelse S
Nikons RAW format i størrelse S optimerer din arbejdsgang, de ukomprimerede Nikon NEF filer på 12 bit sikrer hurtigere billedoverførsel og lettere efterbehandling.

Skarpe billeder uden rystelser
Nikon D810's lukker- og spejlmekanisme, samt elektronisk forreste lukkergardin sikrer dig utroligt skarpe resultater. Den nye lukker- og spejlmekanismen reducerer billedrystelser, så der opnås et stabilt søgerbillede med minimalt blackout, når du optager med høj hastighed, og når det elektroniske forreste lukkergardin er aktiveret, reduceres risikoen for mikro slør, i selv helt små detaljer ved at minimere de interne vibrationer under eksponering.

Farvejusterbar LCD skærm
Nikon D810 har en farvejusterbar skærm, som giver dig mulighed for at ændre farvebalancen og lysstyrken efter behov under optagelsen. Den 8cm (3,2") store, antireflekterende LCD skærm med 1.229.000 punkter byder også på automatisk lysstyrkeregulering.

Zoom med opdelt skærm
Live View zoomfunktion med skærmopdeling giver dig mulighed for helt præcis kontrol af nivellering og skarphed. Med denne funktion kan du sammenligne to punkter på billedet, som hver især forstørres og vises på den opdelte skærm. Der er adgang til funktionen, som er ideel til fotografering af arkitektur eller produkter, via knappen "i" på D810.

Robust og hurtigtreagerende
Nikon D810 har en opstartstid på ca. 0,12 sekund og har en udløserforsinkelse på kun 52 ms.
Lukkeren i D810 som er fremstillet af kevlar og kulfiber og testet med 200.000 aktiveringer, har en lukkertid på 1/8.000 til 30 sek. og flashsynkronisering på op til 1/250 sek.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...