NIKKOR Z 100-400/4,5-5,6 VR S

More images

NIKKOR Z 100-400/4,5-5,6 VR S
4960759911070
23.990,00 DKK

NIKKOR Z 100-400/4,5-5,6 VR S - Professionel supertelezoom
Dyreliv. Sport. Fly. Portrætter. Med en brændvidde på 100-400 mm, avanceret optik og pålidelig vejrforsegling er dette lysstærke, spejlløse objektiv i fuldformat så alsidigt, som du har behov for. Fantastisk optisk ydeevne på enhver afstand sikrer, at du dækker enhver eventualitet. Velkommen til din næste arbejdshest.

Lagerstatus: 2 På lager
1-3 hverdage

23.990,00 DKK

Producent

Nikon

Beskrivelse

Fra ekstremt tæt på til utroligt langt væk – lås motivet fast. AF-ydelsen er hurtig, præcis og usædvanligt støjsvag. Fra fugle til fly, Følg motiv-AF er urokkeligt stabil, når den bruges sammen med spejlløse Nikon Z-kameraer med AF-indstillinger til dyr og køretøjer. Objektivets enestående opløsning bevares, selv når du bruger en telekonverter.

Skarp på enhver afstand
 
Skarpheden er suveræn i hele billedrammen. Nikons ED- og Super ED-glas styrer kromatisk aberration fra midten til kanten af billedet – selv under optagelse med største blændeåbning eller på korte afstande.

Konstant fokuseret
 
Kraftfuld VR-ydelse svarende til 5,5 trin giver dig mulighed for at optage håndholdt med længere lukkertider uden at gå på kompromis med skarpheden. Tætteste fokusafstand er kun 0,75 m ved 100 mm og 0,98 m ved fuld zoom.

Kom ud af skyggerne
 
Antireflekterende ARNEO- og nanokrystalbelægninger eliminerer praktisk talt flare, ghosting og koma ved at undertrykke strejflys fra enhver retning. Klarheden er suveræn i hele billedrammen, selv i modlys.

Bygget til at holde

Stå distancen med et objektiv, der er designet til de store vidder. Fuld vejrforsegling holder støv og fugt ude, især omkring objektivfatningen og alle bevægelige dele.¹ Frontelementet har Nikons beskyttende non-stick-fluorbelægning, der afviser støv og fugt og nemt kan tørres af.

 

Vent venligst ...