NIKKOR AFS 200-500/5,6 E ED VR

More images

NIKKOR AFS 200-500/5,6 E ED VR
018208200580
11.999,00 DKK

Uanset om du vil tage billeder af natur, dyr, fly eller sportsbegivenheder i højt tempo, byder Nikkor AFS 200-500mm på en imponerende ydeevne. Brændviddeområdet på 200-500mm giver meget stor rækkevidde. Den konstante blændeåbning på f/5,6 sikrer en optimal hastighed og fuld kontrol over dybdeskarpheden i hele zoomområdet. Nikons imponerende vibrationsreduktion (VR) gør det muligt at tage billeder med lukkertider, der er op til 4,5 trin længere, og VR-indstillingen SPORT er ideel til optagelse af motiver i hurtig bevægelse.


Lagerstatus: 1 På lager
1-3 hverdage

11.999,00 DKK

Producent

Nikon

Beskrivelse
Supertelezoomobjektiv i FX-format: byder på et fleksibelt brændviddeområde på 200-500 mm (svarende til 300-750 mm i DX-format). Ideelt, når der skal tages billeder af natur, dyr, fly eller sportsbegivenheder i højt tempo.

Konstant blændeåbning på f/5,6: sikrer en ensartet hastighed og fuld kontrol over dybdeskarpheden i hele zoomområdet.

Høj optisk ydelse: Tre ED-glaselementer med ekstralav spredning sikrer minimal kromatisk aberration.

Vibrationsreduktion (VR): minimerer kamerarystelser og gør det muligt at optage med lukkertider, der er op til 4,5 trin længere.
VR-indstillingen SPORT sikrer et stabilt søgerbillede ved optagelse af motiver i hurtig bevægelse. Denne indstilling gør det også muligt at opnå samme billedhastighed ved kontinuerlig optagelse og samme minimale lukkertidsforsinkelse, som når VR er slået fra. Brug VR-indstillingen SPORT til at tage perfekte billeder af motiver i bevægelse, eksempelvis fugle i flugt eller sportsbegivenheder i højt tempo.

Lynhurtig AF-funktion: Nikons Silent Wave-motor (SWM) sikrer meget hurtig og støjsvag autofokus med problemfrit manuelt fokusskift.

Elektromagnetisk blænde: sikrer ensartede og mere præcise eksponeringer ved optagelse af billedserier med høj hastighed.

Tætteste fokusafstand: 2,2 m.

Zoomlåseknap: sørger for, at objektivet fastholdes sikkert, når det ikke er i brug.

Stativfod: medvirker til at stabilisere objektivet, når der bruges stativ.

AF med telekonvertere: Den faste maksimumblænde på f/5,6 giver mulighed for AF-funktion, selv ved brug af en telekonverter på 1,4x (monteret på et f/8-kompatibelt kamera).

Medfølger: aftagelig modlysblænde og blødt etui.
 

Vent venligst ...