NIKKOR AFS 105/1,4 E ED

More images

NIKKOR AFS 105/1,4 E ED
018208200641
18.499,00 DKK


Det perfekte portrætobjektiv. 105mm objektiv i FX-format med stor f/1,4-blændeåbning. Med sin unikke bokeh og høje billedkvalitet er dette objektiv skabt til at løfte din portrætfotografering til nye højder.

Den helt nye optiske konstruktion muliggør imponerende skarphed, kontrast og opløsning helt ud i hjørnerne. Bokehen er lækker og blød, og dit motivet gengives knivskarpt – selv ved fotografering med blænden helt åben. Uanset om du fotograferer i det forhåndenværende lys eller i et atelier, får dine billeder en utrolig dybde.

 

 

Lagerstatus: Ikke på lager
Mere end 7 dage

18.499,00 DKK

Producent

Nikon

Beskrivelse

Brændvidde på 105 mm og maksimumblænde på f/1,4
Brændvidden på 105mm og en minimum fokusafstand på 1 meter giver dig mulighed for at tage portrætter, der fylder rammen ud, uden at du skal beskære billedet bagefter. Det unikke optiske design gør at hver eneste del af motivet gengives autentisk – selv billeder taget med blænden helt åben bliver selv de fineste detaljer gengivet. Den ni-bladede blænde med afrundede blændeblade giver fremragende bokeh og fuld kontrol over dybdeskarpheden.

Fantastisk bokeh
Den specielle optiske konstruktion gør objektivet i stand til at producere en utrolig jævn bokeh og give motivet en smuk og naturlig dybdevirkning. Bokeh-intensiteten ændres glidende i takt med, at afstanden til det fokuserede punkt øges, så man opnår bokeh uden skarpe overgange. Derudover skaber den fine bokeh-graduering fra fokuspunktet til baggrunden en utrolig fornemmelse af naturlig dybde. Fordelene gør sig også gældende ved video: Når man ændrer fokus, skifter bokeh-overgangene utroligt glidende, hvad der skaber en unik fordel, når man optager stemningsmættede scener.

Suveræn billedkvalitet
Med Nikkor AFS 105mm f/1,4E ED opnår du en utrolig æstetisk kontrol over dine billeder. Motiver gengives med perfekt klarhed, selv ved maksimumblænde (f/1,4). Asymmetrisk flare minimeres effektivt med deraf følgende flot gengivelse af punktvise lyskilder som fine, afrundede punkter helt ud til billedets kant. Lystabet ved billedets yderkanter styres effektivt, så alle dele af billedet fremstår lyse, skarpe og i høj opløsning – selv ved maksimumblænde og fokus indstillet til uendelig.

Nikkor-kvalitet
Blændeåbningen med ni afrundede blade reducerer diffraktion og giver en naturtro gengivelse af motivet. Den elektromagnetiske blændestyring i objektivet sikrer en utrolig stabil AE-styring, selv under hurtig optagelse af billedserier. Nanokrystalbelægningen reducerer ghosting og slørdannelse, og Nikons Silent Wave-motor (SWM) sikrer en jævn, dæmpet og hurtig autofokus. De tre glaselementer med ekstralav spredning (ED) minimerer aksial kromatisk aberration. De forreste og bageste objektivelementer er lette at rengøre, da de er forsynet med Nikons beskyttende fluorbelægning, som afviser vand, støv, snavs og fedt.


 

Vent venligst ...