SONY ALPHA A6600

More images

SONY ALPHA A6600
4548736108479
9.750,00 DKK

Spar 40% på Capture One Pro
Køb Capture One Pro sammen med et kamera og spar 40% på licensen!
Med dette kraftfulde billede redigerings program kan du organisere, redigere, tether & meget mere. Programmet kører som engangskøb, så du ikke skal døje med månedlige ydelseer.

Læs mere her!

Sony Alpha 6600
Sony Alpha 6600's kompakte hus rummer fantastisk ydeevne og fantastiske funktioner med super hurtig Autofokus, bred AF-dækning og motivsporing.
Ny Optisk billedstabilisering på fem akser sikrer fremragende billedkvalitet ved filmoptagelse i 4K HDR (HLG) med høj opløsning og stillbilleder, mens NP-FZ100 batteriet med høj kapacitet og stik til mikrofon og hovedtelefoner understøtter din filmoptagelse.

Registrer dit Sony A6600 og modtag 1 års forlænget garanti.
Registrer og læs mere her

Lagerstatus: 4 På lager
1-3 hverdage

9.750,00 DKK

Producent

Sony

Beskrivelse

Pålidelig og vedvarende AF
Bredt AF-område, lynhurtig AF-hastighed og stabil sporing af motiv.
Fokuspunkterne i A6600 dækker omkring 84 % af billedområdet, og Fast Hybrid AF-systemet kombinerer det bedste fra fasedetekterings-AF og kontrastdetekterings-AF for at opnå verdensførende 0,02 sek. hastighed.
Når motivet er i bevægelse, aktiveres AF-punkter, som ligger tætpakket omkring motivet, så du får nøjagtig sporing.

Hurtig kontinuerlig optagelse med AF/AE med op til 11 fps
Optagelse på op til 11 fps med minimal skærmforsinkelse og 8 fps med live-view i serier op til 1164 billeder i JPEG (Standard) på en gang.
Med dine indstillinger i den elektroniske søger og skærmen nærmest i realtid vil det løfte dine actionoptagelser til et helt nyt niveau.

Lydløs kontinuerlig optagelse forstyrrer ikke roen
Når situationen kræver absolut lydløs optagelse, er det muligt at optage uden lukkerstøj med op til 8 fps selv i AF-C-tilstand. Hvis du bruger Eye AF i realtid eller med sporing i realtid, så øger det dine optagelsesmuligheder.

Eye AF i realtid til mennesker
Selv når dit portrætmotiv er på farten, giver AF i realtid kontinuerlig, stabil øjenregistrering og sporing til at holde dit motiv i fokus. Det fungerer også, når motivets ansigt er delvist skjult, bagbelyst eller kigger nedad.

Eye AF i realtid til dyr
Den samme øjenregistreringsalgoritme, der giver dig fantastiske portrætter af mennesker, er også blevet tilpasset til dyr, så du får smukke dyreportrætter og optagelser af vilde dyr.

Sporing i realtid med Touch Tracking
Med Touch Tracking-funktionen kan du blot røre skærmen for at starte sporing i realtid for enten stillbilleder eller film.

5-akset optisk billedstabilisering
Den indbyggede optiske fem-aksede billedstabiliseringsmekanisme, som bruges i vores anerkendte fuldformatkameraer, er blevet tilpasset som stabiliseringsenheden til APS-C-sensoren på a6600.
Den er afhængig af en meget præcis gyrosensor, som registrerer og kompenserer for kamerarystelser langs fem forskellige akser, herunder vinklet, vandret, lodret og rotation for stabilitet, svarende til en fem trins hurtigere lukkerhastighed.

Exmor™ APS-C CMOS-sensor og nyeste generation BIONZ X™-billedprocessor
APS-C-billedsensoren på 24,2-megapixel9 er optimeret til højeffektiv lysindsamling, et bredt følsomhedsområde og lydsvag ydelse selv ved høj ISO-indstillinger.
Sammen med den seneste generation af BIONZ X-billedbehandlingsgenerator leverer den uovertruffen billedskarphed og teksturgengivelse.

Alsidige funktioner til filmskabelse
Fuld pixeludlæsning uden pixel-binning muliggør 4K-filmoptagelse med høj opløsning, mens en ny HLG (Hybrid Log-Gamma))-billedprofil understøtter øjeblikkelig HDR-levering.
Et avanceret billedstabiliseringssystem fuldender billedet. 

Hold fokus på dit motiv 
Kameraets Fast Hybrid AF-system, sporing i realtid og Eye AF i realtid arbejder sammen for at fastholde ensartet og pålidelig fokus på dit motiv, så du kan nyde de mere kreative aspekter inden for filmskabelse.

Optagelsessupport for S-Log
S-Log2 og S-Log3 gammakurver har et stort dynamikområde (op til 1300 % af Rec.709) for at minimere whiteout og blackout og for at give et bredere perspektiv til farvegraduering i efterredigeringen.

Optagelse i slowmotion og quick-motion
Du kan optage film i slowmotion (op til 5x) og quick-motion (op til 60x) direkte på kameraet eller benytte 120fps Full Hd-video til at skabe slowmotion-optagelser i høj kvalitet i efterredigeringen.

Z-batteri med høj kapacitet giver lange optagelser
For at understøtte længere optagelser leveres a6600 med det samme batteri med høj kapacitet, som er introduceret i mange af vores fuldformatkameraer, samtidig med at kameraets slanke form bibeholdes.

Støv- og vandtæt kabinet i magnesiumlegering
Kameraet er modstandsdygtigt over for støv og fugt med et topcover, frontcover, intern ramme og bagcover lavet af en let, men hårdfør magnesiumlegering.







 

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...