SONY ALPHA 6400

More images

SONY ALPHA 6400
4548736092105
6.399,00 DKK

Spar 40% på Capture One Pro
Køb Capture One Pro sammen med et kamera og spar 40% på licensen!
Med dette kraftfulde billede redigerings program kan du organisere, redigere, tether & meget mere. Programmet kører som engangskøb, så du ikke skal døje med månedlige ydelseer.

Læs mere her!

SONY ALPHA 6400

Slip dit kreative potentiale løs med høj ydelse og avancerede funktioner, f.eks. AI-drevet realtime-Eye AF, ny, ekstremt præcis realtidssporing, kontinuerlig optagelse i høj hastighed og 4K-filmoptagelse i HDR.

På trods af sin kompakte størrelse og lave vægt har Sony a6400 en hurtig ydelse og et udvalg af funktioner, man normalt kun ser i fuldformatsmodeller. Uanset om du skyder stillbilleder eller film, laver kreative kompositioner eller tager selfies, får du smukke billeder, du har lyst til at dele.


Lagerstatus: 1 På lager
1-3 hverdage

6.399,00 DKK

Producent

Sony

Beskrivelse

Uforlignelig AF-ydelse er nøglen til smukke billeder
Med den hurtige og præcise autofokus kan du indfange flygtige øjeblikke takket være en kombination af innovative teknologier. I alt 425 faseregistrerings AF-punkter arbejder sammen med kontrastregistrerings-AF for at opnå en bemærkelsesværdig hastighed på 0,02 sek., mens AF-sporingsteknologi med høj tæthed følger selv motiver, der bevæger sig uforudsigeligt.

Mere præcis autofokus i dæmpet belysning
Meget præcis autofokus er nu mulig selv i mørke omgivelser takket være ny udvikling af AF-algoritmen. Med denne model er den nedre grænse for lysstyrkeområdet for AF-registrering blevet reduceret til EV-2 i AF-S-tilstand.

AF i Fokusforstørrer til finjustering af fokus
Når der er behov for særligt præcist autofokus, når du f.eks. tager makrobilleder, kan du få vist et forstørret billede af det overordnede område, du vil fokusere på, og derefter finjustere det præcise fokuspunkt i søgeren eller på LCD-skærmen.

Forbedret realtime Eye AF understøtter portrætbilleder
Realtime Eye AF registrerer og autofokuserer på dine motivers øjne, når du trykker lukkeren halvt ned. Enten det venstre øje, det højre øje eller automatisk kan defineres, og når AF-C er valgt, holdes et stabilt fokus, selv når en del af ansigtet er skjult, når ansigtet er belyst bagfra, eller når motivet vender ansigtet nedad.

Lettere manuel fokus med en forbedret peaking-funktion
Kameraets peaking-funktion farvefremhæver den skarpest fokuserede del af hele billedområdet, når du bruger manuel fokus. Nu er blå blevet føjet til displayets andre peaking-farver (rød, gul og hvid) for at forbedre synligheden af fokus peak-områder, når du foretager den fintfølende fokusering, som kræves ved makro- og portrætoptagelser.

Høj billedkvalitet, lav støj og bredere ISO-område
Den maksimale standard ISO-følsomhed er blevet forhøjet til ISO 32.000 (udvidet til ISO 102.400 for stillbilleder), mens forbedrede billedalgoritmer, detaljegengivelsesteknologi og områdeopdelt støjreduktion giver mere realistiske teksturer, bedre detaljer i skyggeområder og mere virkelighedstro farver, herunder hudfarver og naturlige plantefarver.    

Højhastigheds kontinuerlig optagelse med AF/AE-sporing
Fotografer begivenhederne med kontinuerlig optagelse ved op til 11 fps (med efterfølgende visning), eller 8 fps (med lydløs lukker) og 8 fps (for live-visning). Visningsforsinkelse er blevet minimeret, og der kan tages op til 116 JPEG (standard) billeder med mulighed for gruppevisning. Betjeningen af kameraet og adgangen til forskellige funktioner samtidig med skrivning af data er også blevet markant forbedret.

Et innovativt billedbehandlingssystem
Kameraets APS-C-størrelse, 24,2 megapixel Exmor CMOS-sensor giver et bredt følsomhedsområde og fremragende støjsvag ydelse. Sammen med den nye generation af BIONZ X billedbehandlingsgeneratoren leverer det flotte billeder med høj opløsning med uovertruffen billedskarphed og teksturgengivelse.

4K-filmoptagelse i XAVC S-format18 med høj bithastighed
Super 35 mm format, 4K-filmoptagelse med fuld pixeludlæsning og ingen pixelbinning giver mulighed for oversampling med ca. 2,4x så meget information, som der kræves til 4K (QFHD: 3840 x 2160), som svarer til 6K og giver disse billeder en mere realistisk dybde. Høj bithastighed (maks. 100 Mbps) XAVC S format, en brugervenlig version af et format til professionel brug, plus HLG understøttelse resulterer i flottere film.

14-bit RAW-output med fyldige farveovergange
Når du optager i RAW-format, bliver de 14-bit digitale signaler, der konverteres fra analog i billedsensoren transporteret til front-LSI’en og BIONZ X, hvor de undergår en 16-bit behandling, før de bliver konverteret tilbage til 14-bit RAW-billedoutput. Dette giver en mere jævn og naturlig farveovergang i disse billeder. [1] Billedsensor [2] Den nyeste hurtige front-LSI [3] 16-bit billedbehandling

Slow og quick motion og højhastigheds 120 fps optagelse
Slowmotion (op til 5x) og quick motion (op til 60x) kan optages i kameraet i højkvalitets Full HD, og der kræves ingen PC-baseret efterbehandling for at se din slowmotion- eller quick motion-optagelse. Herudover kan optagelser med høj bithastighed på op til 100 Mbps i fuld HD bruges til at skabe slowmotion-film med høj billedkvalitet i efterproduktionen. 

S-Gamut/S-Log optagelser
S-Log optagelser giver dig fleksibilitet til at lave mere ekspressive film ved at udføre farvegraduering i efterredigeringen. S-Log3 og S-Log2 gamma-kurver har et stort dynamikområde (op til 1300 %), der kan bidrage til at minimere overeksponerede lyse områder og blokerede skygger. S-Log3 gammaindstillingen giver også en imponerende 14-trins bevægelighed. 

Stabil, præcis AF-sporing for bedre film
Hurtig hybrid-AF får høj hastighed, nøjagtighed og sporingsydelse til at overholde de strenge autofokuskrav for 4K-film. AF-sporingsfølsomhed kan justeres til enten stabil fokus eller hurtigt reagerende genfokusering afhængigt af omgivelserne, og med Touch Tracking kan du starte sporingen af et motiv i bevægelse ved blot at berøre LCD-skærmen.

Intervaloptagelse til at skabe film med tidsforkortelse
Kontinuerlig optagelse med et fast interval mellem 1 og 60 sekunder fås nu indbygget i kameraet, og de stillbilleder, man kan få ud af det, kan redigeres til en film med tidsforkortelse på en PC vha. Viewer fra Imaging Edge computerprogrammerne. En enkel forhåndsvisningsfunktion med variabel hastighed giver dig mulighed for på kameraet at se et billede af, hvordan den færdige film vil se ud.

Sofistikerede funktioner, der gør det lettere at lave film
a6400 letter professionelle videografers arbejdsgange med en lang række funktioner, herunder ren HDMI-udgang, tidskode/brugerinfo (TC/UB), optagekontrol, markørvisning/indstilling, zebra-funktion, Slow & Quick Motion, samtidig optagelse af proxyfilm, udtagning og separat lagring af et stillbillede fra en film, funktionen Gammaskærmhjælp og visning af aktuel ISO-værdi under optagelse med ISO Auto, blandt andet.

Brugerdefinerede funktioner for nemmere betjening
Kameraets otte knapper og drejehjul kan tilknyttes til alle 89 optagelses- og visningsfunktioner, og ofte anvendte funktioner kan også tilknyttes vælgerknappen og kontrolhjulet med Min vælger. Min menu giver mulighed for fleksibel tilknytning af 30 menupunkter, og brugerindstillingsskærmen holder styr på det hele. Hjælpe-skærmbilleder kan tilgås via menuskærmen med et enkelt tryk.

LCD-skærm, som kan vippes 180°, med alsidige touch-funktioner
LCD-skærmen med høj opløsning (921.000 punkter) har en type 3,0 skærm og kan vippes opad 180° for at gøre det lettere at lave selvportrætter og vlogs. LCD-skærmens intuitive touch-betjening inkluderer Touch Pad (jævn bevægelse af fokuspunktet), Touch Focus (indstilling af fokuspunkt), Touch Shutter (udløsning af lukkeren) og Touch Tracking (aktivering af realtids AF).

Solid og holdbar konstruktion, som kan holde til en hårdhændet betjening
Kameraets lukkermekanisme med lav vibration er udviklet og testet til at modstå omkring 200.000 lukkercyklusser, og huset, oversiden og forsiden er fremstillet af en let men meget stiv magnesiumlegering. De vigtigste knapper og kontrolhjul er forseglede, og beklædningen har en sammenlåst struktur i to lag for at kunne modstå støv og fugt.

One-touch fjernbetjening, One-touch deling
One-touch fjernbetjeningsfunktionen forvandler din mobilenhed til en søger og fjernbetjening, mens One-touch deling giver mulighed for, at fotos og videoer kan overføres til din enhed og deles på de sociale medier. Kameraet kan også modtage positionsdata via Bluetooth®. (Disse funktioner til mobile enheder fås via Imaging Edge Mobile-appen fra Sony).

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...