NIKON COOLPIX P1000

More images

NIKON COOLPIX P1000
018208953370
8.999,00 DKK

Nyd skarpe resultater, selv når du optager med ultralange 125x optisk zoom. Nikon Coolpix P1000 har et lysstærkt f/2,8 - 8 NIKKOR-objektiv, 16 MP billedsensor og RAW-understøttelse.

Den følsomme bagbelyste CMOS-sensor og det lysstærke f/2,8 - 8 NIKKOR-objektiv giver dig mulighed for at optage ved svagt lys. Nikons kraftige EXPEED-billedbehandlingsenhed og avancerede objektivteknologier minimerer forvrængning selv ved høj zoom. Det hurtige autofokussystem giver dig mulighed for at optage begivenheder med op til 7 billeder i sekundet. Med RAW-understøttelse kan du gemme ukomprimerede billedfiler og eksportere dem til dit foretrukne efterbehandlings-/redigeringsprogram.

 

Lagerstatus: Ikke på lager
Mere end 7 dage

8.999,00 DKK

Producent

Nikon

Relaterede produkter
Beskrivelse

Alle vinkler
Komponer utrolige optagelser med kameraets elektroniske søger med høj opløsning og den store roterbare vippeskærm.
En elektronisk søger i ultra-HD-kvalitet med cirka 2.360.000 punkter giver en klar, detaljeret visning af dine optagelser. Og den lysstærke 3,2" LCD-skærm med 921.000 punkter som kan vippes og drejes i næsten alle retninger. En øjesensor skifter automatisk fra skærmoptagelse til søgeroptagelse i samme øjeblik, du løfter kameraet til dit ansigt.

4K-videoer med supertelefoto
Optag nemt videoer i 4K/UHD (30p) eller fuld HD (1080p) med en billedhastighed på op til 60p. Kameraet understøtter rent HDMI-udgangssignal, så du kan lagre videoer på en ekstern skærm under optagelse. Og kameraets indbyggede mikrofonstik tillader brug af en ekstern mikrofon for at få skarpere lyd. Videofunktionerne i kameraet omfatter Superlapse-video, som giver dig mulighed for at optage en sekvens af skiftende landskaber og unikke perspektiver med hurtig hastighed. Og Time-lapse-video er perfekt til optagelse af skyskrabere, stjernespor og månens passage over nattehimlen.

Rolige billeder
Få stabile billeder og videooptagelser, selv når du optager håndholdt i telefotoindstilling.
Med Nikons optiske Vibrationsreduktion (VR) via dobbeltregistrering kan du optage op til fem lukkertrin langsommere, end det ellers ville være muligt. Effekten af kamerarystelser minimeres selv i svagt lys, og du kan optage skarpe stillbilleder og video uden undereksponering. Vibrationsreduktionsindstillingen Active giver et mere stabilt billede i søgeren og på skærmen, hvilket er ideelt, når du er på farten.

Del dine billeder
Med Nikons SnapBridge er dit kamera altid forbundet til din smartenhed via Bluetooth® low energy. Synkroniser billederne med din enhed, mens de optages uden at skulle oprette forbindelse hver gang. Overfør videoer manuelt, når du ønsker det, via kameraets indbyggede Wi-Fi®. SnapBridge opdaterer dit kameras placering og dato via GPS på din smartenhed, hvilket gør det nemt at spore dine telefotoeventyr. Og appen giver dig mulighed for at bruge din smartenhed til at betjene kameraets zoom eller udløse lukkeren.

Du finder altid dit mål
Et stort greb og velplacerede knapper gør det nemt at justere zoom hurtigt og problemfrit. Et tryk på hurtig returzoomknappen trækker objektivet til vidvinkel, så du nemt kan få motiver med, der har bevæget sig uden for billedfeltet. Dette COOLPIX P1000 vejer under en fjerdedel af et DSLR-kamera med et superteleobjektiv monteret. Med en vægt på kun 1,4 kg er det meget nemmere at håndtere, når du optager håndholdt.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...