FUJIFILM X100T SORT

More images

FUJIFILM X100T SORT

Pris: 9.999,00 DKK

Special Price 8.499,00 DKK

Fujifilm X100T er designet på baggrund af den feedback Fujifilm har fået fra deres brugere og har resulteret i adskillige nye funktioner og forbedringer i forhold til X100s.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

Pris: 9.999,00 DKK

Special Price 8.499,00 DKK

Producent

Fujifilm

Relaterede produkter
Beskrivelse

X100T's unikke hybridsøger er blevet forbedret på flere punkter, både optisk og elektronisk. For at gøre det lettere at fokusere i optisk indstilling vises der nu en forstørrelse af fokusområdet i det nederste højre hjørne af søgeren. Det er nu muligt at vælge forskellige forstørrelsesgrader af fokusområdet og funktionerne "Digital Split Image" og "Focus Peak Highligt" er nu også integreret som tilvalg. Rammen i søgeren der markerer billedudsnittet er også blevet mere præcis og parallax korrektionen sker nu i realtid for langt bedre at afspejle det færdige billede (i manuelt fokus indstilling)

Forsinkelsen på den elektroniske søger er forbedret væsentligt og antallet af billeder pr sekund opretholdes selv ved dårligere lysforhold. Lysstyrken i søgeren justeres automatisk efter lyset fra omgivelserne og med den nye indstillingsmulighed "Natural Live View" er det muligt at slukke for Preview funktionen ved valgte billedindstillinger (så som f.eks. filmsimulering) dette for at få give så naturligt et søgerbillede som muligt.

Eksponeringskompensationen er blevet udvidet til  3 step og blænderingen kan nu justeres i 1/3-intervaller, hvilket kun var muligt før ved hjælp af vippekontakten på bagsiden.

Fujifilm X100T har nu hele 7 programmerbare funktionsknapper og kameraets Q-menu kan tilpasses efter behov for at få optimal kontrol over alle kameraets indstillinger og funktioner.

For at gøre det lettere at fotografere i kraftigt lys er det nu muligt at benytte sig af en hurtigere lukker med en maksimal lukkertid på 1/32000. Kameraets LCD-skærm er blevet større (3") og har fået en højere opløsning (1.040.000 punkter) og videofunktionen har fået flere valgbare billedhastigheder (60/50/30/25/24 fps.) og muligheden for at justere blænde og ISO manuelt under optagelsen.

Med den indbyggede Wi-Fi funktion og app "FUJIFILM Camera Remote" til smartphones og tablets er det muligt via fjernstyring at tage billeder og optage video, samt at fjernbetjene mange af kameraets funktioner og indstillingsmuligheder. Det er nu også muligt enkelt og hurtigt at overføre billeder til smartphones, tablets, PC eller Mac.

Funktioner
16.3 megapixel APS-C X-Trans CMOS II.

EXR Processor II.

Hybridsøger - Optisk søger med digital informations overlay kombineret med en 2.360.000 punkters elektronisk søger.

Forbedret manuel fokus kontrol med mulighed for forstørret fokusområde i den optiske søger samt funktionerne "Digital Split Image" og "Focus Peak".
Elektronisk lukker med lukkertid på 1/32000.

FUJINON 23mm f/2,0 (35mm).

"Lens Modulation Optimiser" giver skarpere detaljer specielt i objektivets yderområder.

Intelligent Hybrid AF - Kombinerer fasedetektion med kontrast autofokus.

3" LCD-display med høj opløsning (1.040.000 punkter), høj lysstyrke og kontrast.

11 forskellige filmsimuleringer inkl. den nyudviklede "CLASSIC CHROME".

Direkte tilgang til valgte favoritfunktioner med Q-menu og 7 programmerbare funktionsknapper.

Seriebilleder 6 billeder i sekundet.

USB-opladning via f.eks. En PC med det medfølgende kabel:

Full HD videooptagelse 60/50/30/25/24fps.

Mikrofonindgang.

Tager billeder i både RAW og JPEG (RAW, JPEG, RAW+JPEG).

Tilbehørssko til f.eks. ekstern flash.

Wi-Fi -Trådløs billedoverførsel til smartphones, tablets, Pc & Mac, og mulighed for at fjernbetjene kameraet med den ny FUJIFILM "Camera Remote app".

Wi-Fi -Trådløs sikkerhedskopiering til PC & Mac.

 

Klik her for at hente brochuren på Fujifilm X100T

Videoer

 

Vent venligst ...