BRUGT LEICA S3 (SHUTTERCOUNT 3000)

More images

BRUGT LEICA S3 (SHUTTERCOUNT 3000)
207960
89.999,00 DKK

BRUGT LEICA S3 (SHUTTERCOUNT  3000)

Leica S-System er en syntese af imponerende billedkvalitet, den unikke visuelle signatur af mellemformatfotografering og alsidigheden af et 35 mm kamera. Med disse funktioner forener den det bedste fra begge verdener og definerer en unik klasse for sig.

Denne unikke klasse kan tilskrives den perfekte harmonisering af alle dens individuelle komponenter: med linser skabt af uovertruffen Leica-kvalitet til alle applikationer og genrer inden for fotografering og en stor sensor udviklet eksklusivt til Leica i det unikke Leica ProFormat. S-systemet er førende med hensyn til opløsning og dynamisk rækkevidde og leverer et niveau af ydeevne, der stadig er tydeligt selv i tilgængelige lyssituationer. Dens præcisionskonstruerede, ultra-højhastigheds lukkermekanismer, en speciel billedprocessor og forudsigelig autofokus muliggør hurtig sekventiel optagelse og kombinerer dermed den unikke billedkvalitet i det større format med de hurtige responser fra et 35 mm kamera.

Oplev et integreret system af præcist afstemte komponenter, og oplev fotografier med det legendariske Leica-look. Oplev Leica S-System – det nye state-of-the-art i mellemformat.

Kamerahuset er i perfekt funktionel stand, med ingen tegn på brug.


Mint boxed

Lagerstatus: 1 På lager
1-3 hverdage

89.999,00 DKK

Producent

Leica

 

Vent venligst ...