SONY HVL-F43M FLASH

More images

SONY HVL-F43M FLASH
2.199,00 DKK

Lagerstatus: Ikke på lager
Mere end 7 dage

2.199,00 DKK

Producent

Sony

Beskrivelse

Quick Shift Bounce
Den originale flashhoved-rotationsmekanisme fra Sony betyder, at flashen kan vippes 90 grader til venstre og højre samt op og ned, så du kan skifte mellem liggende og stående portrætkompositioner, mens flashen bevarer samme vinkel. LCD-panelet og knapperne roterer sammen med flashhovedet, så betjeningen er nem selv ved lodrette kompositioner.
 
LED-lys
LED-lyset er energieffektivt og gør det muligt at skabe naturligt lys og skygge. LED-lyset, som kan bruges til både film og stillbilleder, kan forstærkes med filtre og diffusere med henblik på justering af farvetemperatur og visuelle effekter med en styrke på 400 lux ved 0,5 m, som kan justeres i 10 niveauer.

Trådløs styring af multiflashforhold
Ved brug sammen med kameraer i Sony a-serien kan der anvendes op til tre grupper af blitzenheder samtidigt, hvor "master"-flash trådløst styrer lysforholdene for de "eksterne" blitzenheder. I stedet for at skulle justere udgangsniveauet for hver blitzenhed separat kan du helt enkelt indstille det ønskede lysniveau via master flashen.
 
Højhastighedssynkronisering (HSS)
Nyd fordelene ved automatisk optagelse med høj lukkerhastighed. Med højhastighedssynkronisering (HSS) kan du bruge flash med enhver lukkerhastighed, selv op til den højeste lukkerhastighed, som kameraet giver mulighed for. Det betyder, at du kan øge blænden efter behov for at skabe en lav dybdeskarphed, der holder motivet perfekt i fokus, mens baggrunden sløres, så du opnår smukke portrætter.

Auto-zoomstyring optimeret til billedsensorstørrelse
Denne funktion optimerer automatisk belysningsvinklen, så den passer til kameraets billedsensorstørrelse og minimerer lysformindskelse i billedets kanter. Den nødvendige flash-dækning for kameraer med 35 mm fuldformat og billedsensorer i APS-C-størrelse varierer meget, og denne intelligente funktion giver automatisk den optimale flash-dækning for dem hver især. 

Automatisk justering af hvidbalance
Farvetemperaturen varierer alt efter de omgivelser, du fotograferer i, og farvetemperaturen på en flash bør matche det omgivende lys for at se naturlig ud. Med denne intelligente funktion overføres farvetemperaturoplysninger fra flashen til kameraet for at rette hvidbalanceindstillinger og dermed tage mere naturligt udseende billeder med flash.

Støv- og fugtafvisende design
For at sikre pålidelighed selv under vanskelige forhold, som f.eks. ved udendørs optagelser, er der specielt designede forseglinger ved samlinger i flashen, LCD-panel, monteringsfod og bevægelige dele for at holde støv og fugt ude.

 

Vent venligst ...