SONY HANDYCAM AX53

More images

SONY HANDYCAM AX53
6.799,00 DKK

Avancerede funktioner giver fantastiske film. Sony AX53 er et førsteklasses 4K Handycam. Afbalanceret optisk SteadyShot™ og hurtig intelligent autofokus sikrer dig præcis de billeder, du sigter efter. En ny mikrofonstruktur indfanger stemningen, der omslutter alt. Du kan endda lege med tiden eller tage kontrollen over professionelle/manuelle funktioner. Mulighederne er stort set uendelige.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

6.799,00 DKK

Producent

Sony

Relaterede produkter
Beskrivelse

4K-billedkvalitet
Optag 4K-optagelser, der indeholder cirka fire gange flere detaljer end Full HD-optagelser (3840 x 2160 pixel vs. 1920 x 1080), og indfang flere af de utrolige detaljer, der gør billeder levende.

Ny billedsensor eksklusivt til 4K
En nyudviklet billedsensor med ca. 1,6 gange større pixelstørrelse giver uovertruffen følsomhed for at indfange smukke billeder i høj kvalitet med mindre støj under både mørke og lyse optageforhold.

Nyt ZEISS™ Vario-Sonnar® T*-objektiv til 4K
Dette nye objektiv hjælper med at gengive bemærkelsesværdige detaljer i 4K-billeder i høj kvalitet over hele dets vidvinkel-til-tele-område. Et AA-objektiv (avanceret asfærisk) giver ikke bare en virkelighedstro gengivelse - det sikrer også en kompakt objektivenhed. ED-objektivet (Extra-low Dispersion) hjælper med at sikre en præcis farvegengivelse. ZEISS T*-belægningen i flere lag forbedrer billedkvaliteten yderligere ved at reducere uønsket refleksion som f.eks. skygger og overstråling.
 
26,8 mm vidvinkelobjektiv
Uanset om du optager film eller stillbilleder, hjælper klassens førende vidvinkelobjektiv dig med at få mere med på landskabsbilleder og i indendørsscener, når du ikke har tilstrækkelig plads til at træde baglæns. Selv uden et bredt konverteringsobjektiv optager videokameraet med en vidvinkel på hele 26,8 mm2 (16:9-billedformat) i filmtilstand.

Afbalanceret optisk SteadyShot™ 
Avanceret billedstabilisering modvirker kamerarystelser for at stabilisere en film, mens den bliver optaget, inden for vidvinkel-til-tele-zoomområdet. I HD-optagelsestilstanden reducerer det effekten af kamerarystelser yderligere, selv under ustabile forhold, med den 5-aksede Intelligent Active-tilstand, som kompenserer for vibrationer i fem forskellige retninger, så du kan optage stabile film i høj kvalitet, også selvom du løber.

Hurtig AF-respons til at indfange afgørende øjeblikke
Hurtig intelligent autofokus opnår meget hurtig autofokus med nøjagtig kontrastregistrering ved at minimere objektivbevægelserne, forudsige AF-området og accelerere objektivfremføringen, hvilket giver bedre respons, så du kan indfange endnu flere flygtige øjeblikke.

Omfattende funktioner til zoomoptagelse 
Objektivet med 20x optisk zoom og zoom på 30x/40x med høj billedkvalitet (til 4K/HD) giver dig mulighed for at optage fjerne motiver og indfange mindeværdige øjeblikke.

Realistisk optagelse af stemmer, musik og anden lyd
Mikrofonens nye strukturelle design gør den i stand til at indsamle klarere lyd fra fem retninger med ca. 40% mindre støj, dobbelt så effektiv 2-kanals stereo (til XAVC S-optagelse) og tre gange så effektiv 5.1-kanals surround (til AVCHD-optagelse). Det giver mulighed for en virkelighedstro lydgengivelse med klart defineret adskillelse.

Hurtig optagelse i Full HD til slowmotion i høj kvalitet
Optag i Full HD ved 120/100 fps (NTSC/PAL), og rediger filmen efter optagelsen. De slowmotion-billeder fra filmen, du opnår, vil se imponerende jævne og skarpe ud ved afspilning. Dette er fremragende til at nærstudere slowmotion-detaljer i sport og action fra hverdagen, som kan være overstået for hurtigt til, at du kan se dem tydeligt i realtid.
 
Avancerede optagelsesfunktioner
Nyd total tilpasning med ergonomiske manuelle kontroller. Brug den intuitive manuelle betjeningsring med flere funktioner til at justere zoom, fokus, eksponering, IRIS, lukkerhastighed, AE Shift- eller hvidbalanceskift-tilstanden, når du har brugt den manuelle knap til at vælge tilstanden. Den elektroniske søger giver en præcis forhåndsvisning af billedet.

Tidskode/brugerinfo
Tidskode og brugerbit kan tilføjes til film som dataelementer. Tidskodefunktionen optager timer/minutter/sekunder/billeder i billeddata til nøjagtig, avanceret videoredigering. Brugerbitfunktionen optager oplysninger som f.eks. dato/klokkeslæt/scenenummer osv. i ottecifrede tilfældige tal, og den er nyttig til redigering af film, hvor der anvendes to eller flere kameraer. 

Enestående billedkvalitet
Kombinationen af XAVC S-formatet, som er udviklet fra XAVC-format til professionel anvendelse, 4K 100 Mbps-optagelse og Full HD 50 Mbps-optagelse med høj bithastighed giver billeder i fremragende kvalitet. XAVC S-data er endda komprimerede, så de er nemmere at håndtere for almindelige forbrugere.
 
Ansigtsregistrering og Smile Shutter
Brug ansigtsregistrering til at optimere fokus, eksponering og farve til personer, som udgør det vigtigste motiv på en optagelse. Du kan prioritere en persons ansigt ved at trykke på det på LCD-skærmen. Med Smile Shutter kan kameraet også automatisk optage stillbilleder med fantastiske (men flygtige) smil, selv under filmoptagelser.

Fastlåst AF
Forbedrer sporingen af motiver i bevægelse ved altid at bruge det optimale AF-punkt og ved at justere rammestørrelsen, så den passer til dit motivs egenskaber. Du skal blot røre ved motivet på LCD-skærmen for at låse et præcist fokus fast på motiver i hurtig bevægelse under optagelse. 

Golf Shot
Analyser dit sving uden behov for avanceret udstyr. Tilstanden Golf Shot giver dig mulighed for at optage videoer og stillbilleder af hver enkelt fase i dit sving.

Mikrofon med 5.1-kanals surroundlyd
Optag krystalklar lyd, der præcist indfanger stemningen i scenen, og nyd surroundlydafspilning på dit hjemmebiografsystem. Niveaumålere på LCD-panelet giver visuel overvågning af hver enkelt kanals niveau.

My Voice Cancelling
Reducerer intensiteten af stemmen fra den bruger, som optager og befinder sig lige bag ved kameraet, uanset om brugeren taler til personerne, der filmes, eller hepper på dem.
 
Highlight Movie Maker
Highlight Movie Maker er en alsidig funktion til effektiv filmredigering og tilbyder adskillige tidsbesparende funktioner. Markér højdepunkter i vigtige øjeblikke, mens du optager, og lad videokameraet synkronisere filmovergange automatisk til det valgte lydspor. 

Dobbelt videooptagelse
Optag to film på samme tid - den ene i maksimal kvalitet i XAVC S- eller AVCHD-format og den anden i mp4-format. På den måde har du en lille fil klar til øjeblikkelig deling samt en fil i professionel kvalitet til yderligere redigering.
 
One touch-fjernbetjening og one touch-deling
One-touch-fjernbetjening giver dig mulighed for at bruge din smartphone eller tablet som fjernbetjening og one touch-deling giver dig mulighed for at overføre dine fotos og videoer fra dit kamera. I begge tilfælde kan du, ved at installere PlayMemories Mobile-app'en på din NFC-aktiverede Android-smartphone eller -tablet, undgå komplekse opsætningssekvenser og oprette trådløs forbindelse blot ved at trykke din enhed mod kameraet. Ingen NFC? Intet problem. Du kan også parre enhederne manuelt.

Xtra Fine LCD med WhiteMagic™
Xtra Fine LCD-skærmen har høj præcision og indeholder et WhiteMagic-display, som bruger hvide pixel i tillæg til RGB-pixel for at forbedre skærmens lysstyrke, hvilket giver brugerne mulighed for at se fine detaljer og farvetoner på skærmen i alle optagelsesmiljøer, herunder også udendørs i stærkt sollys.

 

Vent venligst ...