SONY HANDYCAM AX33

More images

SONY HANDYCAM AX33
5.899,00 DKK

Det mest mobile 4K-videokamera på markedet. Sony Handycam AX33 er forsynet med Sonys avancerede billedstabilisering giver optagelser uden slør.

Du kan totalt tilpasse de manuelle kontroller. Brug den intuitive manuelle betjeningsring med flere funktioner til at justere zoom, fokus, eksponering, IRIS, lukkerhastighed, AE Shift- eller hvidbalanceskift-tilstanden, når du har brugt den manuelle knap til at vælge tilstanden. Den elektroniske søger giver en præcis forhåndsvisning af billedet.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

5.899,00 DKK

Producent

Sony

Relaterede produkter
Beskrivelse

4K-billedkvalitet
Optag 4K-optagelser, der indeholder cirka fire gange flere detaljer end Full HD-optagelser (3840 x 2160 pixel vs. 1920 x 1080), og indfang flere af de utrolige detaljer, der gør dine billeder levende.

Ekstra let og kompakt hus
Sony Handycam AX33 er over 30 % mindre og over 20 % lettere end AX100 modellen, hvilket gør det til det mest mobile 4K-videokamera på markedet.

Afbalanceret optisk SteadyShot
Sonys avancerede billedstabilisering giver optagelser uden slør, også selvom optagelsesforholdene forårsager rystelser eller stød.
 
Supersamplet Full HD-afspilning
Forøg visningsoplevelsen, selv uden et 4K-TV. Ved brug af supersampling nedkonverterer AX33 automatisk 4K-optagelser til utroligt detaljeret Full HD.
 
Exmor R® CMOS-sensor
Denne banebrydende sensor forbedrer billedskarpheden, reducerer støjen i mørke omgivelser og giver mulighed for blød sløring af baggrunden.

BIONZ X™-billedprocessor
Den avancerede BIONZ-X-billedbehandlingsprocessor gør det nemmere at opnå en mere naturligt levende og naturtro billedkvalitet samt hurtigere billedbehandlingsevne.

ZEISS Vario-Sonnar T*-vidvinkelobjektiv
Dette 29,8 mm ZEISS®-vidvinkelobjektiv giver 10x optisk zoom og er ikke blot ideelt til at indfange storslåede landskaber, blandt mange andre motiver - det er fint afstemt specifikt til 4K.

Enestående billedkvalitet
Kombinationen af XAVC S-formatet, som er udviklet fra XAVC-format til professionel anvendelse, 4K Ultra HD og optagelse med høj bithastighed giver optagelser i fremragende kvalitet. XAVC S-data er endda komprimerede, så de er nemmere at håndtere for almindelige forbrugere.

Stillbilledoptagelse med 20,6 megapixel
Sæt dit videokamera i stillbilledtilstand, og tag fantastiske stillbilleder i høj kvalitet lige så nemt, som du gør det med et stillbilledkamera.
 
Dobbelt videooptagelse
Optag to film på samme tid - den ene i maksimal kvalitet i XAVC S- eller AVCHD-format og den anden i mp4-format. På den måde har du en lille fil klar til øjeblikkelig deling samt en fil i professionel kvalitet til yderligere redigering.

Ansigtsregistrering og Smile Shutter
Brug ansigtsregistrering til at optimere fokus, eksponering og farve for de personer, som er de vigtigste motiver i optagelsen. Du kan prioritere en persons ansigt ved at trykke på ansigtet på LCD-skærmen. Og med Smile Shutter kan AX33 også automatisk optage stillbilleder af fantastiske (men flygtige) smil, selv under filmoptagelse.

Fastlåsnings-AF
Forbedrer sporingen af motiver i bevægelse ved altid at bruge det optimale AF-punkt og ved at justere rammestørrelsen, så den passer til dit motivs egenskaber. Takket være fremskridt inden for AF-faseregistrering er fastlåsningen nu mere præcis end nogensinde før - så lås den fast, og optag motiver i hurtig bevægelse med præcision.

5.1-kanals mikrofon
Optag krystalklar lyd, der præcist indfanger stemningen i scenen, og nyd surroundlydafspilning på dit hjemmebiografsystem. Niveaumålere på LCD-panelet giver visuel overvågning af hver enkelt kanals niveau.

Automatisk reduktion af vindstøj
Ved hjælp af en avanceret lydanalysealgoritme eliminerer denne funktion vindstøj - den største synder, når det gælder dårlig udendørs lyd.

My Voice Cancelling
Reducer intensiteten af lydene bag kameraet, uanset om du taler med eller hepper på dit motiv, mens du optager.

Golf Shot
Analyser dit sving uden behov for avanceret udstyr. Tilstanden Golf Shot giver dig mulighed for at optage videoer og stillbilleder af hver enkelt fase i dit sving.

Xtra Fine LCD med WhiteMagic™
Xtra Fine LCD-skærmen har høj præcision og indeholder et WhiteMagic-display, som bruger hvide pixel i tillæg til RGB-pixel for at forbedre skærmens lysstyrke, hvilket giver brugerne mulighed for at se fine detaljer og farvetoner på skærmen i alle optagelsesmiljøer, herunder også udendørs i stærkt sollys.

 

Vent venligst ...