SONY FE 90/2,8 MACRO G OSS E-MOUNT

More images

SONY FE 90/2,8 MACRO G OSS E-MOUNT
7.550,00 DKK

Det første E-mount makroobjektiv med indbygget billedstabilisering. 

Imponerende opløsning ved op til 1:1 forstørrelse samt en fantastisk baggrunds-bokeh, når det er nødvendigt, selv under håndholdte optagelser.

En flydende fokusmekanisme sikrer konstant overlegen optisk ydelse ved alle fokusafstande.

Få 750,- i cashback når du køber et Sony FE 90mm f/2,8 Macro. Læs hvordan her.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

7.550,00 DKK

Producent

Sony

Relaterede produkter
Beskrivelse

G Lens sikrer flot baggrunds-bokeh
Smuk baggrunds-bokeh er synonymt med G-navnet, og den kan virkelig få motivet til at skille sig ud. Individuel kalibrering af det enkelte objektiv sikrer optimal kompensation for sfærisk afvigelse, som resulterer i en klar gengivelse af kanterne uden spor af en grim "nisen bokeh". En ni-bladet, cirkulær blænde bidrager også til en fantastisk flot bokeh.

Klarhed i hele billedet fra makro til uendelig
Makroobjektiver anvendes ofte over en lang række fokusafstande. Derfor har vi implementeret en flydende fokusmekanisme, der sørger for optimal undertrykkelse af afvigelser ved fokusering tæt på. Det flydende system reducerer størrelsen af objektivet, samtidig med at en fremragende klarhed bevares i hele billedområdet, fra uendelig til nærmeste fokuseringsafstand.

Præcis, støjsvag fokusering til stillbilleder og film
To fokusgrupper i en flydende fokuskonfiguration drives af et innovativt DDSSM-system (Direct Drive Super Sonic wave Motor), der giver en uproblematisk, præcis anbringelse af relativt tunge objektiver, der giver mulighed for makroforstørrelse i fuldformat. Systemet er utroligt støjsvagt og er ideelt til fotografering af dyr eller insekter samt til film.

Skarpt og tydeligt uden stativ
Selvom et stativ normalt anses for nødvendigt til skarp makrofotografering, giver en indbygget OSS-stabilisering (Optical SteadyShot) mulighed for at optage skarpe makrobilleder håndholdt. Det kraftige stabiliseringsobjektiv drives af en hurtigreagerende, lineær motor, der giver hurtig, præcis stabilisering.

Hurtigt fokusskift mellem auto/manuel
Hvis du er nødt til at fjerne øjet fra søgeren for at skifte mellem automatisk og manuel fokus, går du højst sandsynligt glip af optagelsen. Med dette objektiv skubbes fokusringen, hvor hånden normalt hviler under optagelse, ganske enkelt frem og tilbage for at skifte mellem manuel og automatisk fokus. En skridsikker overflade sikrer pålidelig drift.

Fokuslås, hvor du har mest brug for det
Hvis du trykker på fokusfastholdelsesknappen, der er bekvemt placeret på objektivet, vil det øjeblikkeligt låse fokus på den aktuelle indstilling og holde den der, indtil knappen slippes. Fokusfastholdelsesknappen kan bruges til at låse fokus, selv når der optages i kontinuerlig AF-tilstand.

Vælg fokusområdet, og opnå en hurtigere AF
Fokusområdebegrænsningsvælgeren kan indstilles til nær- og/eller fjernfokusering, afhængigt af motivet, begrænser fokusområdet og maksimerer derved autofokushastigheden. Valgmulighederne er 8 ~ 0,5 meter ved fjernfokusering, 0,5 ~ 0,28 meter ved nærfokusering og FULL ved fuld fokusering.

Indvendig fokusering giver bedre håndtering
I et design med indvendig fokusering er det kun de indvendige objektivelementer, der flytter sig under fokusering, dvs. objektivets samlede længde ændrer sig ikke. Ud over at gøre håndteringen nemmere betyder det hurtigere autofokus og kortere minimumsfokuseringsafstand. Filtergevindet forrest på objektivet roterer ikke, hvilket er en fordel, når du vil fotografere med polariseringsfilter.

Kom tæt på
Dette objektivs brændvidde med mellemtelefoto giver det en ideel arbejdsafstand ved makroforstørrelser, der gør det nemmere at optage imponerende makrobilleder af insekter og andre motiver, man ikke kan komme alt for tæt på.

Fantastisk til både film og stillbilleder
Kravene til objektiver ved filmoptagelser er på nogle måder mere krævende end for stillbilleder. Sony tager det ekstra skridt for at sikre, at objektiver, der skal anvendes sammen med filmkompatible kameraer, leverer den nødvendige ydeevne. Minimal brændviddevariation med fokusafstand og støjsvag drift er f.eks. afgørende ved filmoptagelse.

Pålidelig og nem at bruge under alle forhold
Pålidelig drift under en række forskellige forhold er sikret af et design, der forhindrer støv og fugt i at trænge ind i objektivet.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...