SONY FE 70-300/4,5-5,6 G OSS E-MOUNT

More images

SONY FE 70-300/4,5-5,6 G OSS E-MOUNT
9.899,00 DKK

Sony FE 70-300mm zoomobjektivet tilbyder fremragende opløsning i hele billedet. Objektivet giver dig også mulighed for fantastiske nærbilleder og detaljer med en mindste fokusafstand på bare 0,9 meter. En indbygget optisk SteadyShot-billedstabilisering modvirker effektivt kamerarystelser fra nærfokus til telefoto, mens en avanceret lineær aktuator sikrer hurtig, præcis autofokus. Objektivet er designet så det tåler også støv og fugt.

Objektivet er kompatibelt med både Sonys E-mount full frame- og E-mount APS-C kameraer.

Få 750,- i cashback når du køber et Sony FE 70-300mm. Læs hvordan her.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

9.899,00 DKK

Producent

Sony

Relaterede produkter
Beskrivelse

Stort zoomområde
Et zoomområde på 70mm til 300mm kan håndtere en lang række motiver, fra portrætter og landskaber til sport og natur. På et APS-C kamera bliver 300mm til 450mm til supertelefoto.

Høj opløsning
4 asfæriske elementer og 2 ED-glaselementer fungerer sammen med Sony Nano AR-belægning for at levere suveræn opløsning fra hjørne-til-hjørne og smuk bokeh.

Suveræne nærbilleder
Mindste fokusafstand på kun 0,9 meter og maksimal forstørrelse på 0,31x lader dig komme helt tæt på for at fange de mindste detaljer.

Skarpe håndholdte billeder
Den indbyggede optiske SteadyShot-billedstabilisering minimerer kamerarystelser ved håndholdt fotografering og gør det nemmere at tage klare, skarpe billeder, selv i svagt lys.

Hurtig, præcis fokus
Den avancerede lineære aktuator maksimerer autofokushastighed og præcisionen. Fokusfunktionerne er også jævne og stille, hvilket er en fordel både for film og stillbilleder. 

Vent venligst ...