SONY FE 70-200/2,8 GM OSS E-MOUNT

More images

SONY FE 70-200/2,8 GM OSS E-MOUNT
19.999,00 DKK

G Master-design og -teknologi i et f/2,8 zoomobjektiv, der giver uovertruffen gengivelse, knivskarp AF og ekstraordinær billedstabilisering.

Klassens førende ydeevne ved nærbilleder, med minimal fokuseringsafstand på 0,96 m og 0,25x maksimal forstørrelse er ideel til portrætter, telefoto makro med mere. Blandt forbedringerne er ED-glaselementer og en flydende fokusmekanisme, der kan styre forskydning, som kan være problematisk i forbindelse med nærbilleder.

Få 1.125,- i cashback når du køber et Sony FE 70-200mm f/2,8. Læs hvordan her.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

19.999,00 DKK

Producent

Sony

Relaterede produkter
Beskrivelse

Ekstraordinære detaljer og bokeh
Dette objektiv er specifikt designet til at håndtere rumlige frekvenser med fremragende kontrast, og det indeholder tre asfæriske elementer, herunder et dobbeltsidet og et nyudviklet XA (ekstrem asfærisk) element med 0,01 mikron overfladepræcision, for effektivt at styre forskydning og sikre imponerende opløsning og smuk bokeh.

Naturlige billeder uden uønskede farver
Kromatisk afvigelse, som kan være et problem i teleobjektiver, undertrykkes effektivt med fire ED-glaselementer (Extra-low-Dispersion) og to Super ED-glaselementer. Udflydende farver elimineres, så motivet kan fotograferes med maksimal klarhed.

Flere forbedringer til præcis AF til film
Fokuseringssystemets dobbelte lineære motor står for den vigtige funktion at undgå "slingren" for AF-kontrastregistreringssystemet ved optagelse af video. Et optisk design, der effektivt minimerer brændviddevariationen, samt lydsvag mekanisk drift øger også fokuseringsevnen, som er ideel til både film og stillbilleder.
 
Hurtig AF optimeret til stillbilleder og video
To tunge fokusgrupper placeres hurtigt og præcist af separate aktuatorer: En kraftfuld ring SSM (Super Sonic wave Motor) aktuator til frontgruppen og en aktuator med dobbelt lineær motor til den bageste gruppe. Forbedret positioneringspræcision arbejder sammen med feedback i realtid fra multipositionssensorer for at lade husets AF-system fungere ved fuld kapacitet.

Fremragende klarhed og kontrast
Avanceret Nano AR-belægningsteknologi danner en objektivbelægning med en præcist defineret regelmæssig nanostruktur, der effektivt undertrykker refleksioner, der kan forårsage skyggedannelser og overstråling, hvilket giver markant bedre klarhed, kontrast og generel billedkvalitet.

Betjening og pålidelighed optimeret til feltarbejde
Fast konstruktion med konstant objektivlængde under fokusering og zoom bidrager til fremragende håndtering i en lang række optagesituationer. Knapper til fokusfastholdelse kan holde fokuspunktet selv under kontinuerlig AF-betjening, og fokusområdebegrænserknappen kan bruges til at forudindstille et fokusafstandsområde for maksimal AF-hastighed.

11 blade giver lækker bokeh
Det cirkulære blændedesign fra Sony har traditionelt anvendt op til 9 blade, men dette objektiv indeholder en 11-bladet cirkulær blænde, der bringer bokeh-kvaliteten op på nye niveauer med naturligt udseende lyse områder.

Stabilisering for skarpe, sløringsfri billeder
Højtydende billedstabilisering er indbygget i objektivet for skarpe, sløringsfri billeder med en lang række motiver. Det kraftige stabiliseringsobjektiv drives af en lineær motor, der giver hurtig, præcis stabilisering. 5-akset billedstabilisering bliver tilgængelig ved brug sammen med huse i a-serien med indbygget billedstabilisering.

Stabil selv ved panorering
For at sikre størst mulig fordel af det indbyggede billedstabiliseringssystem i flest mulige optagesituationer har Sony 70-200mm GM en indstillelig stabilisering, der gør, at billedstabilisering kan bruges med panorerede billeder for større klarhed og effekt.

Aftageligt, roterende beslag til stativ
Det alsidige objektivstativbeslag gør, at kameraet kan fjernes hurtigt fra stativet i optagesituationer, der kræver hurtigt skift til håndholdt betjening. Det har også en drejemekanisme, der sikrer hurtige skift mellem vandret og lodret position. En låsemekanisme forhindrer, at det løsner sig ved en fejl. 

Høj pålidelighed under vanskelige forhold
Designet, der tåler støv og fugt, og fluorbelægning på frontelement giver ekstra beskyttelse for at sikre pålidelig drift i udfordrende omgivelser.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...