SONY FE 55/1,8 ZA E-MOUNT

More images

SONY FE 55/1,8 ZA E-MOUNT
6.999,00 DKK

Dette Sony objektiv med brændvidde på 55mm og maksimal blænde på f/1,8 er designet til full frame E-mount huse. Det kan skabe en flot baggrunds-bokeh for at fremhæve dit motiv efter behov.

Den store, maksimale blændeåbning betyder, at du kan optage håndholdt under forhold med svagt lys og stadig opnå enestående skarphed og klarhed.

Få 750,- i cashback når du køber et Sony FE 55mm f/1,8. Læs hvordan her.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

6.999,00 DKK

Producent

Sony

Relaterede produkter
Beskrivelse

Hurtig f/1,8 til fleksibel kreativ kontrol
Den anerkendte ZEISS-kontrast og -opløsning bringer det bedste frem i dine billeder, og en stor maksimal blænde på f/1,8 kan producere smuk baggrunds-bokeh. Du kan også nedsætte blændeåbningen for at opnå øget dybdeskarphed. Et lysstærkt objektiv som dette er også en fordel ved optagelse i svagt lys.

Jævn bokeh forbedrer dybde og dimension
En cirkulær blænde med 9 blade fungerer sammen med dette objektivs avancerede optik for at skabe smuk og jævn bokeh i "ude af fokus"-områder i baggrunden, når det ønskes, med naturligt udseende lyse områder, som ikke fjerner opmærksomheden fra det vigtige motiv i forgrunden.

Sony og ZEISS
Avanceret teknologi fra ZEISS og Sony kombineres i et præcist optisk design med tre asfæriske elementer, heraf to dobbeltsidede, der effektivt reducerer alle former for afvigelser, samtidig med at der opnås fremragende skarphed og kontrast i hele billedet. ZEISS T*-coating mindsker indvendige refleksioner og giver sublim kontrast fra lyse områder til dybe sorte nuancer.

Optag med overalt
Nogle af de mest spændende billeder tages under krævende forhold. Den støv- og fugtafvisende konstruktion betyder, at objektivet vil fungere pålideligt under moderat våde eller støvede forhold, så du kan optage trygt, uanset hvor de flotte motiver findes.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...