SONY FE 50/1,4 ZA E-MOUNT

More images

SONY FE 50/1,4 ZA E-MOUNT
11.999,00 DKK

Et hurtigt, skarpt 50mm f/1,4 prime-objektiv.

Sony FE 50mm f/1,4 ZA ZEISS har en stor maksimal blænde på f/1,4 og giver spektakulær kontrast og opløsning i hvert billede. Den store blænde gør det nemmere at fotografere i svagt lys, og i kombination med et 11-bladet blændedesign kan der skabes fantastisk bokeh. Andre fordele er bl.a. hurtig, præcis fokusering og alsidig kontrol for stillbilleder og film.

Få 1.125,- i cashback når du køber et Sony FE 50mm f/1,4. Læs hvordan her.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

11.999,00 DKK

Producent

Sony

Relaterede produkter
Beskrivelse

Imponerende opløsning og kontrast
Et raffineret design med dobbelt gauss, som omfatter to asfæriske elementer, herunder et AA-præcisionselement (avanceret asfærisk), arbejder sammen med et ED-glaselement (ekstra lav spredning) for at undertrykke feltkrumning og forvrængning, mens der bevares en fremragende opløsning og kontrast i hele billedet fra den bredeste blændeindstilling ved enhver fokusafstand.

F/1,4 for alsidighed og smuk bokeh
Den maksimale blænde på F1,4 kan bruges til at tage billeder med lille dybdeskarphed og blød, smuk bokeh. En lysstærk maksimal blænde som denne gør det også muligt at fotografere ved høje lukkerhastigheder i svagt lys. Selvfølgelig kan objektivet også indstilles til en lavere blændeåbning for at skabe øget dybdeskarphed, når dette ønskes.

11 blade giver naturlige højlys i bokeh
Mens det cirkulære blændedesign fra Sony normalt anvender op til 9 blade, har dette objektiv 11 blade, der løfter bokeh-kvaliteten til nye niveauer af skønhed. Naturlige højlys i områder, der er ude af fokus, giver ekstra generel atmosfære og giver samtidig en blid dybdefornemmelse.

Praktisk fingerspidsstyring
En fysisk blændering muliggør intuitiv blændekontrol. En klikknap til blænde gør det muligt at aktivere eller deaktivere blænderingens klikstop som ønsket. Filmfotografer vil helst have klikkene slået fra, mens stillfotografer ofte foretrækker mærkbar klikfeedback. Der er også en fokustilstandsknap til nemt at vælge manuel eller automatisk fokusering.

Autofokus, der understøtter høj opløsning
Fokusdrevet håndteres af et SSM-ringdrevsystem (Super Sonic wave Motor), som er i stand til at placere den tunge fokusgruppe, der er nødvendig til objektiver med stor blænde, med høj hastighed og præcision. Hurtig, nøjagtig fokus er afgørende for at udnytte det fulde potentiale i kamerahuse med høj opløsning, uanset om du tager stillbilleder eller optager film.

Fremragende farve og kontrast
ZEISS-objektiver er kendt for deres enestående farvegengivelse og kontrast. ZEISS T*-belægningen er en vigtig medvirkende faktor, der effektivt undertrykker uægte refleksioner, som kan forringe den overordnede billedkvalitet. Reflekser og overstråling reduceres og giver forbedret farve og kontrast, der efterlader billederne med en dyb, tredimensionel fornemmelse.

Pålideligt under udfordrende forhold
Designet, der tåler støv og fugt, giver ekstra beskyttelse og sikrer pålidelig drift i udfordrende omgivelser. Optag med selvtillid i let regn eller blæsevejr.*

*Selvom designet modstår støv og fugt, kan der ikke garanteres absolut beskyttelse mod støv og fugt.

 

Vent venligst ...