SONY FE 28/2,0 E-MOUNT

More images

SONY FE 28/2,0 E-MOUNT
3.199,00 DKK

Dette 28mm full frame vidvinkelobjektiv med en maksimumblændeåbning på f/2,0 har en fremragende optisk ydeevne.

Med en blændeåbning på 2,0 er det nemmere at optage håndholdte billeder indendørs i svag belysning.

En indre fokusmekanisme søger for en stabil og støjsvag autofokus, der er ideel til film og stillbilleder.
 

 

Lagerstatus: Ikke på lager
Mere end 7 dage

3.199,00 DKK

Producent

Sony

Relaterede produkter
Beskrivelse

Opløsning og kontrast
En avanceret optik med fast brændvidde minimerer effektivt afvigelser fra uendeligt helt ned til den korteste fokuseringsafstand og sikrer fremragende skarphed i hele billedområdet. Alle objektivets overflader er belagt med flere lag for at minimere reflekser og overstråling forårsaget af baggrundsbelysning og giver motivet maksimal klarhed og kontrast.
Et optisk design, der omfatter 3 asfæriske objektivelementer og 2 ED-elementer giver en fremragende, optisk ydeevne i et kompakt objektiv, og en lysstærk f/2 blænde det nemt at optage i svag belysning.

Smuk, udtryksfuld bokeh
En 9-bladet cirkulær blænde fungerer sammen med dette objektivs store blænde for at frembringe jævn, smuk baggrunds-bokeh.

Lille og let til fotografering i dagligdagen
Det kompakte, lette design af dette objektiv er perfekt afstemt til de kompakte full frame kameraer fra Sony. Med sine kun 200 gram er obejktivet et praktisk valg til øjebliksbilleder og hverdagsbrug.
 
Optimeret til både film og stillbilleder
En præcis, lineær motor i objektivet trækker fokuseringsmekanismen jævnt og rolig. Støjsvag drift og stabil håndtering er væsentlige fordele ved optagelse af film.

Høj pålidelighed under vanskelige forhold
Et design, der modstår støv- og fugtindtrængning, forbedrer pålideligheden i barske omgivelser, så du kan optage billeder, uanset hvor du befinder dig.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...