SONY FE 24-70/2,8 GM E-MOUNT

More images

SONY FE 24-70/2,8 GM E-MOUNT
16.875,00 DKK

Kompromisløst design og teknologi resulterer i et konstant f/2,8 zoomobjektiv, der fuldt ud kan udnytte potentialet i nuværende og fremtidige kamerahuse med høj opløsning. Dette standard zoomobjektiv dækker et brændviddeområde fra 24mm til 70mm og er det ideelle valg, når portrætter, landskaber og snapshots kræver den ultimative billedkvalitet.

Som en del af Sonys G Master-serie giver dette objektiv dig en imponerende blanding af ekstremt høj opløsning og blød baggrunds-bokeh.

Få 1.125,- i cashback når du køber et Sony FE 24-70mm f/2,8. Læs hvordan her.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

16.875,00 DKK

Producent

Sony

Relaterede produkter
Beskrivelse

Ekstraordinær opløsning og bokeh
Et nyudviklet XA (ekstrem asfærisk) objektivelement med suveræn overfladepræcision giver imponerende opløsning fra hjørne til hjørne og detaljer i hele zoomområdet. XA elementet spiller også en vigtig rolle i frembringelsen af blød, smuk bokeh, der kan være et effektivt værktøj i en lang række fotografiske situationer.

Naturlig gengivelse og farver
Et ED- (Extra-low-Dispersion) og et Super ED-glaselement i et optisk system, der er designet til de højeste standarder, hjælper til at opnå virkelighedstro, naturlige billeder ved at holde styr på aksial og lateral kromatisk afvigelse, samtidig med at opløsningen maksimeres for betagende struktur og detaljer. 

Lysstærk, hurtig f/2,8 ved alle brændvidder
En konstant maksimal blænde på f/2,8 gør det nemt at holde eksponeringsindstillingerne konstante i hele zoomområdet for at bevare ydeevnen ved svagt lys eller høje lukkerhastigheder. 

Præcis og hurtig fokusering
Et avanceret kontrolsystem og raffinerede algoritmer forbedrer AF-funktionshastigheden. Du opnår altså både jævnt og lydsvagt fokus, der er velegnet til både film og stillbilleder.
 
Flot bokeh
Den bemærkelsesværdige flotte bokeh i dette objektiv forøges yderligere pga. et 9-bladet cirkulært blændedesign, der bidrager ikke blot til jævnheden men også til naturlige lyse områder.

Fremragende klarhed og kontrast
Den originale Sony Nano AR-coating undertrykker refleksioner, der kan forårsage skyggedannelser og overstråling, især i situationer med baggrundslys. Resultatet er konsekvent høj kontrast og klarhed med dybe sorte nuancer i flest mulige fotografiske situationer.

Alsidig fokuskontrol lige ved hånden
Evnen til at reagere hurtigt på optagesituationer, der forandrer sig hurtigt, kan gøre forskellen på, om du får taget billedet eller ej. En manuel/automatisk fokustilstandsknap og knap til fokusfastholdelse er placeret, så du har nem adgang til dem og kan nyde fleksibel, professionel kontrol ved en lang række motiver og omgivelser. 

Høj pålidelighed under vanskelige forhold
Omhyggelig forsegling mod støv og fugt sikrer maksimal beskyttelse og pålidelighed i udfordrende omgivelser.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...