SONY FE 12-24/4,0 G E-MOUNT

More images

SONY FE 12-24/4,0 G E-MOUNT
13.999,00 DKK

Denne kompakte 12-24mm ultravidvinkelzoomobjektiv har de korteste brændvidder, der er tilgængelige i et fullframe E-mount-objektiv, med en fantastisk hjørne-til-hjørne G Lens opløsning ved alle blænder. Det er et glimrende valg til landskabs- og arkitekturfotografering. Fremragende mobilitet, og stille, hurtig og præcis autofokus gør den ideel til optagelse af film samt stillbilleder.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

13.999,00 DKK

Producent

Sony

Relaterede produkter
Beskrivelse

Høj opløsning
Sony FE 12-24mm f/4 G zoom dækker det bredeste område, der er tilgængeligt i et full frame E-mount-objektiv, og giver et hidtil uset potentiale til landskaber, bybilleder og arkitektur. Fire asfæriske elementer i et innovativt optisk design reducerer effektivt optiske afvigelser, der kan være problematiske i vidvinkelobjektiver. Dette bemærkelsesværdige objektiv opnår en fremragende opløsning, som er helt i overensstemmelse med G Lens-konceptet gennem hele zoomområdet.

Super ED-glas forbedrer opløsning og kontrast
Et Super ED-glaselement (Extra-low Dispersion) og tre ED-glaselementer udnyttes strategisk for at minimere kromatisk aberration. Effektiv reduktion af kromatisk aberration bidrager til forbedret skarphed og klarhed i hele billedområdet.

Kompakt, let og mobil
Et forbedret optisk design reducerer objektivets samlede længde og diameteren på frontelementet betydeligt, samtidig med at den højest mulige optiske ydelse bevares ved alle brændvidder og blændeindstillinger. Kompakte dimensioner og en lav vægt på 565 gram gør dette objektiv ideelt, når der er brug for bærbarhed og mobilitet.

Hurtig, stille AF til stillbilleder og film
Mens autofokushastighed og præcision er afgørende for hurtigt at optage og pålideligt at spore motivet, er stille drift et must for filmoptagelse. Dette objektiv har en avanceret indvendig fokusmekanisme, der drives af Sonys Direct Drive SSM (DDSSM)-system for hurtig og præcis AF-fastlåsning samt en jævn og rolig betjening.

Klarhed og kontrast under alle lysforhold
Sonys originale Nano AR-belægning reducerer refleksioner, der kan forårsage skyggedannelser og overstråling under modlys og andre udfordrende lysforhold, for konstant høj kontrast og klarhed.

Høj pålidelighed under vanskelige forhold
Objektivets design er støv- og fugtafvisende for ekstra beskyttelse og pålidelig drift i udfordrende omgivelser. Optag med selvtillid i let regn eller blæsevejr.

Fordele ved filmoptagelse
Med en konstant maksimal blænde på f/4 i hele zoomområdet gør dette objektiv det muligt at opnå ensartet eksponering. Avanceret AF med fremragende hastighed og præcision bidrager til pålidelig motivsporing for imponerende filmperspektiver.

Indbygget modlysblænde
En indbygget modlysblænde blokerer effektivt for indfaldende lys, som kan forårsage skyggedannelser og overstråling, idet den bevarer optimal klarhed og kontrast selv ved objektivets bredeste vinkler.

 

Vent venligst ...