SONY FE 100-400/4,5-5,6 GM OSS E-MOUNT

More images

SONY FE 100-400/4,5-5,6 GM OSS E-MOUNT
22.499,00 DKK

Den første supertelezoom i Sonys G Master serie, har et alsidigt område fra 100mm til 400mm. Med utrolig høj opløsning og hurtig, præcis autofokus kan du optage bevægelser lang væk med enestående kvalitet. Ud over billedkvalitet i verdensklasse giver dette objektiv mobilitet, pålidelighed og funktionsdygtighed.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

22.499,00 DKK

Producent

Sony

Relaterede produkter
Beskrivelse

G Master super-telezoom
Dette højtydende G Master zoomobjektiv dækker et bredt brændviddeområde på 100mm til 400mm, der er ideelt til sport, dyreliv og andre motiver, der kræver en lang rækkevidde. Det leverer billedkvalitet og AF-ydeevne, der understøtter professionel feltarbejde og sporing, og opfanger selv motiver i hurtig bevægelse med enestående opløsning og klarhed.

Hurtig, driftssikker autofokus
En optimal kombination af en dobbelt lineær motor og DDSSM-fokus systemer (Direct Drive SSM) er det første af sin art. Den implementerer også præcisionssensorer, der giver feedback i realtid for ekstrem nøjagtig positionsangivelse, så kameraets AF-system kan opnå sin højeste ydeevne.

Høj opløsning ved enhver brændvidde
Præcisionsoptikdesign sikrer konstant høj hjørne-til-hjørne-opløsning på enhver fokuseringsafstand i hele objektivets zoomområde. Sony FE 100-400mm leverer ikke kun flotte billeder af fjerne motiver, men giver en lige så høj ydelse, når du optager motiver tæt på.

Naturlig gengivelse og farver
To ED-glaselementer (ekstra lav spredning) og et Super ED-glaselement, strategisk indsat i et avanceret optisk design, reducerer effektivt aksial kromatisk aberration, der ofte er årsag til tab af opløsning i teleobjektiver. Resultatet er usædvanligt klare, veldefinerede billeder.

Klarhed og kontrast under alle lysforhold
Sonys Nano AR-belægning reducerer refleksioner, der kan forårsage skyggedannelser og overstråling under modlys og andre udfordrende lysforhold, for konstant høj kontrast og klarhed. Reducerede skyggedannelser, især når der optages under lyse udendørsforhold, betyder større indramnings- og komponeringsfleksibilitet.

Kompakt, let og mobil
Magnesiumlegering og andre forbedringer bidrager til stor holdbarhed samt klassens førende størrelses- og vægtreduktioner, der både giver større mobilitet og forbedret håndtering med for lettere, mere stabil håndholdt optagelse.
 
Skarpe billeder uden slør uden brug af stativ
Indbygget optisk SteadyShot-billedstabilisering gør det nemmere at indfange skarpe billeder, især når du optager sport eller andre motiver, der kræver hurtig stabiliseringsrespons. Mode 2-stabilisering fremmer dynamiske, panorerede billeder. Stabilisering på 5 akser bliver tilgængelig ved brug sammen med huse i a-serien med indbygget stabilisering.

Enestående alsidighed i optagelse
Flydende fokus og høj positioneringspræcision har gjort det muligt at opnå en fokusafstand på kun 0,98 meter med op til 0,35x forstørrelse. Du har et alsidigt 100mm til 400mm supertelezoomområde, plus fremragende ydeevne ved nærbilleder på 100mm. 

Brugerdefinerbar knap til fokusfastholdelse
Praktisk placerede knapper til fokusfastholdelse giver fokusfastholdelseskontrol selv under kontinuerlig AF-drift. De kan også tilpasses fra kamera menuen og tilknyttes en række forskellige funktioner.

Aftageligt beslag til stativ
Et aftageligt stativbeslag giver mulighed for hurtig fastgørelse til eller fjernelse fra et stativ, så brugeren nemt kan skifte mellem stativ og håndholdt optagelse. Beslaget kan også fjernes for bekvem transport og opbevaring. En låsemekanisme forhindrer, at det frigøres ved et uheld.
 
Høj pålidelighed under vanskelige forhold
Objektivets generelle design er støv- og fugtafvisende for ekstra beskyttelse og pålidelig drift i udfordrende omgivelser.

Pro modlysblændefunktioner
Et vindue, der kan åbnes eller lukkes efter behov, giver let adgang til betjening af polariseringsfilter, og en låseknap til modlysblænde forhindrer utilsigtet frigørelse eller rotation af modlysblænde under optagelse eller på farten.

 

Vent venligst ...