SONY ALPHA A7R III

More images

SONY ALPHA A7R III
26.999,00 DKK

Sony Alpha 7R III byder på overlegen hastighed, høj opløsning og pålidelig ydeevne selv under barske forhold.

Vi forventer at kunne levere kameraet i løbet af november.
Forudbestil dit Sony Alpha 7R III allerede nu, send en mail til mail@photografica.com så kontakter vi dig når vi kan levere kameraet.

Lagerstatus: Ikke på lager
Mere end 7 dage

26.999,00 DKK

Producent

Sony

Relaterede produkter
Beskrivelse

Bagbelyst 42,4 megapixel full-frame sensor
35mm Exmor R® CMOS-full-frame sensoren med 42,4 megapixel opløsning, bagbelysning og margenløst chipmonteret objektivdesign for ekstraordinær følsomhed og dynamisk rækkevidde, antirefleksbelægning (AR) på sensorforseglingsglasset og andre innovationer, som frigør sensorens kræfter og får billederne til at se realistiske ud.

Yderligere forbedret billedgenerator
Den seneste front-LSI gør dataudlæsningen fra billedsensoren ca. 2 gange hurtigere, og BIONZ X-billedprocessoren er nu omkring 1,8 gange hurtigere. Forbedret billedbehandling giver lavere støj og yderligere udvidet dynamisk område på tværs af et bredt følsomhedsområde på op til ISO 32.000 (standard ISO, som kan udvides til ISO 50-102.400 for stillbilleder). Gengivelse af hudfarve er også blevet stærkt forbedret, hvilket er fordelagtigt for portrætoptagelse. a7R III understøtter også 14-bit RAW-udgang selv under støjsvag optagelse/kontinuerlig optagelse.

Et kvantespring inden for AF-ydeevne
Et udviklet billedbehandlingssystem og a9-kamera AF-algoritmer optimeret til a7R III forbedrer AF-hastighed, præcision og sporing. 399 Af-punkter med faseregistrering til AF og 425 AF-punkter med kontrastregistrering giver bred dækningsgrad med høj densitet. Op til ca. 2 gange hurtigere AF-hastighed og 2 gange mere præcis ydeevne for AF-sporing giver dig mulighed for at indfange og bevare fokus på adrætte dyreliv i uforudsigelig bevægelse. a7R III autofokuserer også pålideligt ned til lysstyrke EV-319.

Op til 10 fps med AF/AE-sporing
Med ny lukkerenhed og forbedret billedbehandlingssystem kan a7R III optage kontinuerligt med op til 10 fps22 med AF/AE-sporing (op til 8 fps22 med minimal skærmforsinkelse i Live-View kontinuerlig optagelsestilstand) for nem, stabil optagelse af selv yderst aktive motiver. En elektronisk lukker leverer lydløs, vibrationsfri optagelse, når selv svag støj kan forhindre en ideel optagelse.

Indbygget 5-akset billedstabilisering med op til 5,5-stop lukkerhastighedsfordel
Nu, mere effektivt end nogensinde for a-serien, kompenserer dette omfattende system for 5 typer kamerarystelser, der har tendens til at udviske billederne: Hældnings- og drejningsrystelser ved lange brændvidder; X/Y-rystelser ved nærbillede (herunder makro)-optagelse; og rulningsrystelser, når du optager stillbilleder om natten samt film. Det opnår effektivt 5,5-stop hurtigere lukkerhastighed, så a7R III kan drage fuld fordel af sine 42,4 megapixels og sin Live View-billedydeevne.

Multi-optagelse med pixelskift åbner en helt ny verden inden for opløsning
Med anvendelse af billedstabiliseringsmekanismer og -styringsteknologi kan denne nye funktion som består af 4 separate pixelskiftede billeder, der indeholder samlede data svarende til ca. 169,6 millioner pixels til reproduktion af et enkelt optimalt stillbillede med superhøj opløsning, detaljeret tekstur, afbalancerede farve og realistisk atmosfære med minimal moiré og farveartefakter. Billeder, der er optaget ved hjælp af denne funktion, kan behandles med den nye billedbehandlingssoftwarepakke fra Sony. Billedsensoren flyttes i trin med i 1 pixel, mens der optages fire sekventielle billeder. Hver pixel repræsenterer R, G og B information.  

Jævn PC-tethering
En USB-port af Type-C™, der understøtter hurtig USB 3.1 Gen 1, gør det muligt via pc-fjernbetjening trådløst at overføre store RAW-datafiler i høj hastighed, så du hurtigt kan gennemse billeder på en pc og fortsætte med at tage billeder uden forsinkelse. En indstilling til udelukkende at overføre JPEG-filer til pc giver dig mulighed for at kontrollere billeder via pc endnu hurtigere efter kontinuerlig optagelse, fordi kameraet ikke skal sende store mængder RAW-data.

Klare, naturlige, realistiske 4K-film
For 4K-film i høj opløsning med minimal moiré og hakkede kanter kondenserer Super 35 mm-tilstand med fuld pixeludlæsning uden pixel binning ca. 1,8 gange mængden af data, der kræves til 4K-film (QFHD: 3840 x 2160). Avanceret billedbehandling gør det muligt at optage 4K-film i fuldformat med stærkt forbedret billedkvalitet i mellemhøje og høje ISO-områder, så du får mest muligt ud af 4K-filmformatets unikke potentiale i hvert billede.

Alsidige filmoptagelsesfunktioner
Sony a7R III leverer et bredt udvalg af funktioner til at lette arbejdsprocesser for professionelle videografer, herunder bl.a. Ren HDMI-udgang, tidskode/brugerinfo (TC/UB), optagekontrol, markørvisning/indstilling, zebra-funktion, Slow- og Quick-motion, samtidig optagelse af proxyfilm, udtagning af et stillbillede fra en film og funktionen Gammaskærmhjælp. 

Forbedret Fast Hybrid AF til filmoptagelse
En effektiv kombination af AF med fasedetektering på det fokale plan og AF med kontrastregistrering fastlåser nøjagtigt på motiver i hurtig bevægelse og sporer dem problemfrit. AF-dækning for film dækker et område, der er næsten lige så bredt som AF-dækningsområdet for stillbilleder. Så snart AF-systemet med høj densitet er fastlåst på et filmobjekt, fortsætter kameraet med at spore det konstant og vedholdende.

One touch-fjernbetjening og One touch-deling
One touch-fjernbetjening kan omdanne en smartphone eller tablet til en søger/fjernbetjening. One touch-deling overfører billeder/videoer til din enhed til deling på sociale netværk. Installer blot en Sony PlayMemories Mobile-app via Wi-Fi til din NFC-aktiverede Android-enhed, og tryk derefter enheden mod kameraet for at forbinde dem. Hvis du ikke har NFC, kan du bruge QR-kodekompatibilitet til at parre enhederne. 

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...