SONY ALPHA 99 II

More images

SONY ALPHA 99 II

Pris: 27.999,00 DKK

Special Price 24.999,00 DKK

Sony Alpha 99 II leverer næste niveau af hurtig og meget præcis AF, hurtigere kontinuerlig optagelse og imponerende opløsning – den bedste ydeevne i A-mount.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

Pris: 27.999,00 DKK

Special Price 24.999,00 DKK

Producent

Sony

Relaterede produkter
Beskrivelse

Imponerende høj opløsning
Sony a99 II har en 35mm fuldformat 42,4 megapixel bagbelyst CMOS-sensor, der leverer billeder i høj opløsning med høj følsomhed, mindre støj og et bredt dynamisk frekvensområde. Det brede standard ISO-område på 100-25.600 kan udvides til endnu bredere ISO område på 50-102.400.

Fordele ved hybridfasedetekterings-AF-systemet
Translucent Mirror-teknologien muliggør hybridfasedetekterings-AF-systemet, der består af to AF-sensorer. Dedikeret 79-punkters AF-sensor giver meget præcis fokusering og dybderegistrering, mens 399-punkters fokalplan AF-sensor på billedsensoren giver bredere dækning. Under kontinuerlig optagelse med op til 12 fps indfanger AF-sporing bevægelser, der næsten er usynlige for det menneskelige øje.

5-akset optisk billedstabilisering 
Lige så effektivt som at bruge 4,5 trin hurtigere lukkerhastighed.
Optagelsen skal være så stabil som muligt for at eliminere den negative effekt af kamerarystelser. Så Sony a99 II med høj opløsning er optimeret med 5-akset SteadyShot INSIDE-billedstabilisering integreret i huset, som er finjusteret til at matche de 42,4 megapixel. Du kan zoome ind på motiver langt væk, tage nærbilleder eller fotografere nattescener næsten uden rystelser i stillbilleder og film.

4K-film i høj opløsning til A-mount-brugere
Vis din fantasi i Sony a99 II 4K-filmoptagelse, når den bagbelyste fuldformatbilledsensor forvandler din vision til virkelighed. Du opnår udvidet ekspressiv kraft i 4K-opløsning, når du optager i sensoren 4K-fuldformat. Og du kan indfange imponerende høj opløsning, når du optager i Super 35mm-størrelse, pga. fuld pixeludlæsning uden pixel binning.

Mange funktioner, der øger brugervenlighed og pålidelighed
Du vil kunne lide den nye Sony a99 II-ergonomi. Det nydesignede hus er 8 % mindre end a99, takket være en gennemgang af det interne layout og en reduceret størrelse på det 5-aksede billedstabiliseringssystem. Der har været fokus på selv de mindste detaljer, så det nye kamera er meget nemt at betjene og har et meget stabilt hus og en mindre størrelse.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...