SONY ALPHA 9

More images

SONY ALPHA 9
40.999,00 DKK

24,2 megapixel CMOS-fullframe sensor. Kontinuerlig optagelse med op til 20 billeder i sekundet. Forbedret Fast Hybrid AF med bred AF-dækning med 693-punkter. Den nye Sony Alpha a9, byder på nogle virkelig spændende specifikationer.

TILBUD:
Ved køb af Sony Alpha a9 giver vi dig minimum 4.000,- for dit brugte funktionelle full-frame kamera (gælder kun udvalgte kameraer).
Læs mere om tilbuddet her

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

40.999,00 DKK

Producent

Sony

Relaterede produkter
Beskrivelse

Ny stablet CMOS-sensor i fuldformat med integreret hukommelse
Sony a9 leverer en ydeevne og hastighed, der langt overstiger SLR-kameraernes. Kameraet er udstyret med verdens første 35mm stablet CMOS-billedsensor med integreret hukommelse med 20 gange hurtigere total udlæsningshastighed. Denne 24,2 megapixel billedsensor opnår en høj følsomhed på op til ISO 204.800 (udvidet), takket være designet med bagbelyst struktur.

BIONZ X processor med høj hastighed
BIONZ X processoren opnår en behandlingshastighed, der overgår tidligere modeller, og den er optimeret til hurtighed, så den pålideligt kan optage motiver i hurtig bevægelse og udføre kontinuerlig optagelse på op til 20 billeder i sekundet. Som et resultat af den nyudviklede billedbehandlingsalgoritme kan du nu optage billeder i høj kvalitet med mindre støj i hele følsomhedsområdet, samtidig med at de naturlige detaljer bevares.

20 fps kontinuerlig optagelse med AF/AE-sporing
En kombination af den banebrydende Exmor RS CMOS sensor og BIONZ X processoren giver mulighed for hele 20 billeder i sekundet uden pause op til 362 optagelser.

Blackout-fri optagelse
Takket være det elektroniske lukkersystem kan du se, hvad du rent faktisk optager gennem den elektroniske søger, selv under kontinuerlig optagelse, og uden blackout-afbrydelse, der typisk opstår med optiske søgere på grund af spejlbevægelser. Billedsensorens forbedrede hastighed eliminerer distraherende visningsforsinkelse i søgeren ved kontinuerlig optagelse, så du kan komponere billeder uden forstyrrelser.

693-punkters AF med fasedetektering
Sony a9 leverer 693 punkter (AF med faseregistrering) i et fokalplan AF-system med høj densitet, der giver markant brede og tætte AF-punktdækning over ca. 93 % af billedområdet. Dette gør det muligt mere præcist, effektiv og pålideligt at fokusere på motiver i hele rammen.

4K-filmoptagelse
Indfang enestående 4K-film i høj kvalitet Sony a9. Fuld pixeludlæsning uden pixel binning for 4K-film i høj kvalitet gør det muligt at levere detaljerige film i fuldformat via ekstraordinær sampling, der opnås ved at kondensere ca. 2,4 gange mængden af data, der kræves til 4K (svarende til 6K) til 4K-output (QFHD: 3840 x 2160). Endvidere giver den nyudviklede billedsensors høje hastighed en reduceret rullende lukkereffekt.

5-akset integreret billedstabilisering
Det integrerede billedstabilisering er finjusteret til præcist at kompensere for 5-akse-kamerarystelser, der kan ødelægge håndholdte optagelser. Dette giver en ekstremt høj ydeevne i både stillbilleder og film, uanset om du optager ved større brændvidder, nærbilleder eller om natten. Kompensation for kamerarystelser svarer til at bruge en lukkerhastighed, der er 5,0-trin hurtigere, hvilket giver en stabil angivelse af komposition, når du skal indfange motiver i hurtig bevægelse.

Hus i robust magnesiumlegering
a9-huset er bygget til pålidelighed, sikker håndtering og holdbarhed. Den interne struktur samt top-, front-, og bagside, er alle fremstillet af stærk magnesiumlegering.Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...