PROFOTO D2 DUO KIT 2X500W AIR

More images

PROFOTO D2 DUO KIT 2X500W AIR
23.810,00 DKK

Profoto D2 er designet, så du altid kan følge med det høje tempo. Uanset om du optager portrætter, flyvende mad, mode eller sport, kan D2 med en flash hastighed på op til 1/63.000 af et sekund altid følge med. Og med op til 20 flash affyringer i sekundet, går du aldrig glip at det rigtige øjeblik.

Profoto D2 Duo Kittet indeholder 2x D2 500 Air TTL Monolights, stømkabel og en Profoto Bag S Plus.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

23.810,00 DKK

Producent

Profoto

Relaterede produkter
Beskrivelse

Profoto Monolights
Profoto monolights er selvstændige flashenheder. I modsætning til en flashanlæg, som består af en separat generator og en række flash hoveder, har monolight sin egen indbyggede strømkilde. Resultatet er en kompakt, praktisk og kraftfuld løsning både til studie brug og on-location.

Frys øjeblikket
Profoto D2 kan levere super hurtige flash hastigheder på op til 1/63.000 af et sekund så du kan fange et stænk af vand der bliver fastfrosset i luften.

Fang øjeblikket
Profoto D2 kan affyre op til 20 skud pr sekund, det er hurtigt nok til at fange det bedste øjeblik i en billede serie. 

Styr dine omgivelser
Med Profoto High-Speed-synkronisering (HSS) kan du optage med lukkertider på op til 1/8.000 af et sekund. Brug HSS til at skyde med stor åbning i lyse omgivelser, eller til at fryse action med høj skarphed.

Fotografer med lethed ved hjælp af TTL
I TTL-tilstanden kan du bare stille skarpt på dit motiv og tage et billeder, lyset er der styr på. Vil du hellere selv kontrollere lyset, kan du skifte til manuel tilstand og styre lyset med de intuitive knapper og menuer.

Overstrål ethvert lys
Profoto D2 har nok power til at overstråle det tilgængelige lys i næsten enhver situation. Dens styrke er også en god, når du optager på større afstande eller ved brug af større Light Shaping Tools.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...