PROFOTO B1X 500 AirTTL TO-GO KIT

More images

PROFOTO B1X 500 AirTTL TO-GO KIT
14.000,00 DKK

Perfekt til fotografering på farten. Med Profoto B1X To-Go kittet får du trådløs batteridrevet flash, når det er bedst. Med både TTL og HSS til rådighed, er du garanteret nem og hurtig flashfotografering, når som helst og hvor som helst.

Kittet indeholder 1× B1X 500 AirTTL, 1x Li-Ion Batteri MkII til B1/B1X, 1× Batterioplader inkl. Strømkabel, 1× taske XS.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

14.000,00 DKK

Producent

Profoto

Relaterede produkter
Beskrivelse

6 grunde til at vælge Profoto B1X

1. Hurtigt at opsætte - Let at bruge
Profoto B1X er et trådløst flash system med enkle, intuitive betjeninger og en stor letlæselig LED-skærm. Så i stedet for at snuble over kabler eller fumle med undermenuer og brugervejledninger, kan du nu fokusere på at være kreativ.

2. Fang øjeblikket med AirTTL
At finde den rigtige eksponering første gang kan være en udfordring, især når tiden er begrænset eller lyset ændrer sig konstant. AirTTL gør det automatisk for dig, så du kan koncentrere dig om din fotografering.

3. Kontrollér lyset med HSS
Med Profoto High Speed ??Sync (HSS) er det ligegyldigt, hvor meget solen skinner. HSS giver dig mulighed for at bruge flashen med lukkerhastigheder på op til 1/8.000s. Så du kan overstyre solen og selv kontrollere lyset.

4. Batterikraft du kan stole på
Du behøver ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm på et afgørende tidspunkt. Profoto B1Xs genopladelige lithium-ion-batteri giver op til 325 affyringer ved fuld effekt og titusinder med den laveste effekt. Og batteriet kan tilmed genoplades på kort tid.

5. Pilotlys med power og kvalitet
Et kraftigt LED pilotlys giver dig mulighed for at få forhåndsvist lyset i dit billede og vurdere, hvordan lys og skygger falder på motivet. Effekten og kvaliteten af ??pilotlyset gør det også brugbart som hoved eller fyld-lys i situationer med svagt.

6. Udvalg af kompakt tilbehør
Fotografering handler om at styre og forme lys. Med B1X er det nemt at tage din kreativitet til det næste niveau med udvalget af kompakte OCF Light Shaping Tools.

 

Vent venligst ...