PROFOTO B1X 500 AirTTL LOCATION KIT

More images

PROFOTO B1X 500 AirTTL LOCATION KIT
27.650,00 DKK

Ideelt til fotografering på location. Profoto B1X er et kraftigt trådløst batteridrevet flashsystem, som giver dig mulighed for at forme lyset, som du vil have det. Og takket være både TTL og HSS kan du koncentrere dig om din fotografering. 

Location kittet indeholder 2× B1X 500 AirTTL, 2x Li-Ion Batteri MkII til B1/B1X, 1× batterioplader inkl. strømkabel, 1x bil oplader, 1× rygsæk M.

Lagerstatus: Ikke på lager
Mere end 7 dage

27.650,00 DKK

Producent

Profoto

Relaterede produkter
Beskrivelse

6 grunde til at vælge Profoto B1X

1. Hurtigt at opsætte - Let at bruge
Profoto B1X er et trådløst flash system med enkle, intuitive betjeninger og en stor letlæselig LED-skærm. Så i stedet for at snuble over kabler eller fumle med undermenuer og brugervejledninger, kan du nu fokusere på at være kreativ.

2. Fang øjeblikket med AirTTL
At finde den rigtige eksponering første gang kan være en udfordring, især når tiden er begrænset eller lyset ændrer sig konstant. AirTTL gør det automatisk for dig, så du kan koncentrere dig om din fotografering.

3. Kontrollér lyset med HSS
Med Profoto High Speed ??Sync (HSS) er det ligegyldigt, hvor meget solen skinner. HSS giver dig mulighed for at bruge flashen med lukkerhastigheder på op til 1/8.000s. Så du kan overstyre solen og selv kontrollere lyset.

4. Batterikraft du kan stole på
Du behøver ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm på et afgørende tidspunkt. Profoto B1Xs genopladelige lithium-ion-batteri giver op til 325 affyringer ved fuld effekt og titusinder med den laveste effekt. Og batteriet kan tilmed genoplades på kort tid.

5. Pilotlys med power og kvalitet
Et kraftigt LED pilotlys giver dig mulighed for at få forhåndsvist lyset i dit billede og vurdere, hvordan lys og skygger falder på motivet. Effekten og kvaliteten af ??pilotlyset gør det også brugbart som hoved eller fyld-lys i situationer med svagt.

6. Udvalg af kompakt tilbehør
Fotografering handler om at styre og forme lys. Med B1X er det nemt at tage din kreativitet til det næste niveau med udvalget af kompakte OCF Light Shaping Tools.

 

Vent venligst ...