PROFOTO A1 AirTTL-N

More images

PROFOTO A1 AirTTL-N
7.975,00 DKK

A1 er ægte Profoto lys - bare mindre. Dens runde hoved leverer lys, der er både naturligt og smukt med et blødt fall-off. Profoto A1 er utrolig nem at bruge, og takket være superhurtig genopladning og et kraftigt batteri, går du aldrig glip af et skud. På farten, på kameraet eller ved siden af, Profoto A1 giver dig lys af høj kvalitet - overalt.

Denne version af Profoto A1 passer til Nikon kameraer.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

7.975,00 DKK

Producent

Profoto

Relaterede produkter
Beskrivelse

Profoto A1 er designet med et unikt rundt hoved med en blød fall-off, der gør det nemt at skabe et naturligt og smukt lys. A1 har en smart magnetisk mount og leveres med 3 dedikerede A1 Light Shaping Tools, der hurtigt og nemt kan klikkes af og på - Dome Diffuser, Wide Lens og Bounce Card. Tilbehøret kan stables for at give endnu flere kreative muligheder. Profoto A1 har også et indbygget LED modelleringslys, der gør det nemt at indstille lyset og se, hvordan lys og skygge virker sammen.

A1 er meget nemt at bruge. Som alle andre Profoto-produkter er A1 intuitivt at bruge, og du behøver ikke at læse en lang manual for at forstå, hvordan den virker.
Med AirTTL og HSS kan du skabe professionelle resultater hurtigt og nemt, og du kan oprette trådløs forbindelse til andre Profoto enheder og styre dem nemt fra A1.

Profoto A1 er ikke kun en on-kamera flash, den er også meget effektiv off-kamera, som en selvstændig enhed. A1 er udstyret med et Li-Ion-batteri med høj kapacitet, der holder op til 4 gange længere end AA-batterier, så du kan optage i længere tid. A1 har også en hurtigt genopladningstid, på bare 1,2s - ved fuld effekt. Kort sagt, vil du aldrig gå glip af et skud.

Funktioner
Rundt hoved med blød fall-off.
AirTTL og HSS.
Smart magnetisk click-on mount til dedikeret A1 tilbehør.
LED-modelleringslys integreret i flashen.
Air Remote indbygget.
Genopladeligt og udskifteligt Li-Ion batteri.
1,2s genopladningstid.
TTL / MAN-switch.
Indbygget motorzoom.
Autofokus (AF) hjælp.
Stor Hi-Res-skærm.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...