PANASONIC LUMIX GM1 + 15/1,7 ASPH SUMMILUX SORT

More images

PANASONIC LUMIX GM1 + 15/1,7 ASPH SUMMILUX SORT

Pris: 7.499,00 DKK

Special Price 5.999,00 DKK

Med Panasonic Lumix GM1 får du højeste billedkvalitet med realistiske detaljer og fremragende opløsning og farvegengivelse. I kraft af den store Digital Live MOS-sensor på 16 megapixel og Micro Four Thirds systemet kan du fotografere med højere opløsning og følsomhed, samtidig med at støj minimeres. Dette, sammen med den højtydende billedprocessor Venus Engine, betyder, at du kan være sikker på at få virkeligt skarpe billeder - selv i svagt lys.


Med Panasonic15mm f/1,7 ASPH. kan du tage fantastiske billeder med områder der er smukt ude af fokus. Objektivet bærer også navn Leica, og dermed er den høje billedkvalitet garanteret.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

Pris: 7.499,00 DKK

Special Price 5.999,00 DKK

Producent

Panasonic

Relaterede produkter
Beskrivelse
Panasonic Lumix GM1
Kameraets hurtige og præcise autofokussystem Contrast AF har en signaloverførsel mellem kamerahuset og objektivet på op til 240 fps. Low Light AF er en funktion, som letter fokusering ved fotografering i mørke ned til 4 EV, svarende til lysstyrken under en klar stjernehimmel, uden andre lyskilder. Pinpoint AF gør det muligt at forstørre billeder fra 3 x til 20 x i trin på 0,1 x. Fokus Peaking funktionen giver dig perfekt kontrol over fokuseringen i både foto og film, eller når du styrer kameraet fra din smartphone eller tablet via Wi-Fi«.

Lukkermekanismen har fået et nyt design, som bygger på motorstyring i stedet for en udløserfjeder, så der er blevet mindre mekanik inde i kamerahuset. På trods af den kompakte størrelse rummer kameraet en indbygget blitz. En ny type lodret skydekonstruktion betyder, at blitzen nemt kan klappes op/ned fra sin beskyttede position.
Med den nye "Panasonic Image App" kan du fjernstyre både foto og film direkte fra din smartphone/tablet. Udløser, Zoom (med LUMIX motorzoom-objektiver), fokusering, lukkertid og blænde kontrolleres nemt. Instant Transfer funktionen giver dig mulighed for hurtigt at overføre dine billeder fra kameraet til en modtagerenhed, umiddelbart efter du har taget dem.

Panasonic GM1 optager levende billeder med en opløsning på 1920 x 1080, 60i/50i i Full HD-kvalitet. P/A/S/M indstillingerne giver dig alle muligheder for at filme med fuldt udtryk samt komplet kontrol med manuel styring af lukkertid og blænde. Ud over Creative Control med 22 forskellige filtereffekter er kameraet også udstyret med Time Lapse Shot, Stop Motion Animation og Clear Retouch. Monochrome filteret (Ye/Or/R/G) i Photo Style funktionen kan levere udtryksfulde billeder i sort/hvid. Og kameraets Silent Mode er praktisk, når du fotograferer i særligt støjfølsomme miljøer.

Panasonic 15/1,7 ASPH Summilux
Med Panasonic15mm f/1,7 ASPH. kan du tage fantastiske billeder med områder der er smukt ude af fokus. Objektivet bærer også navn Leica, og dermed er den høje billedkvalitet garanteret.
Det nye objektivsystem består af 9 elementer i 7 grupper med 3 asfæriske linse elementer. De asfæriske linse elementer undertrykker sfærisk aberration og forvrængninger effektivt, samtidig med at objektivets størrelse er holdt nede.
Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...