PANASONIC LUMIX GH5

More images

PANASONIC LUMIX GH5
17.995,00 DKK

Opdag helt nye muligheder inden for foto- og videooptagelse med Panasonic Lumix GH5.
Digital Live MOS-sensor leverer det ultimative inden for billedkvalitet. Verdens første 4K/60P videooptagelse understøtter et professionelt workflow. Takket være 6K Foto kan du indfange billeder, der ellers ikke ville være mulige. 

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

17.995,00 DKK

Producent

Panasonic

Relaterede produkter
Beskrivelse

20,3 MP sensor
Panasonic Lumix GH5 er seriøst hårdtslående med med dets Digital Live MOS sensor med hele 20,3 megapixel, som giver den bedste billedkvalitet nogenside i et Lumix G kamera. Da sensoren ikke har noget low pass filter betyder det, at du kan tage utroligt skarpe billeder med stort dynamikområde.

Venus Engine
Kombinationen af Digital Live MOS sensoren og Venus Engine 10 gør at dine billeder bliver gengivet med med fantastiske farvedetaljer og en naturlig tekstur. Multipixel Luminance Generation og Intelligent Detail Processing giver intens lysstyrke og kontrast. Den avancerede farvestyring med rige farver fra lyse til mørke nuancer og den nye Multi Process NR får dine billeder til at stråle. 

Ingen rystede billeder
Takket være den 5-aksede Dual I.S. kan du undgå slørede billeder med Panasonic Lumix GH5. Den avancerede billedstabilisering gør at du kan benytte dig af lukkertider der er 5 gange langsommere. Funktionen kan bruges både i foto- og videooptagelse, inklusiv 4K-video.

4K video
Lumix GH5 løfter videooptagelse op til et helt nyt niveau med præcise og glatte 4K 60p/50p. De hurtigere billedhastigheder er ensbetydende med fremragende bevægelseskompensation, og du kan sætte hastigheden ned i din videoredigeringstidslinje uden at miste detaljer. Du kan også opnå perfekt panoreringskontrol og undertrykkelse af rullende udløsereffekter, som forekommer ved lavere billedhastigheder.    

Ultrahurtig fokus
Panasonics innovative DFD-teknologi (Depht From Defocus) er lige blevet endnu bedre. DFD gør Lumix GH5 i stand til at beregne brændviddebevægelser ved at sammenligne 2 billeders dybdeskarphed ved utroligt høj hastighed. Ved at kombinere AF-drevet med en maksimal læsehastighed på 480fps kan Lumix GH5 opnå lynhurtig autofokus.

Gå aldrig glip af et billede
Optag med ubegrænset burst, og vælg derefter præcis de billeder, du vil beholde. Den nye 6K FOTO-tilstand ved 30fps giver dig mulighed for at indfange de perfekte øjeblikke med en imponerende opløsning på ca. 18 megapixel.
Den ultrahurtige 4K FOTO-tilstand ved 60fps fryser endnu hurtigere bevægelser, hvilket normalt ikke er muligt.  

Hårdført design
Panasonic Lumix GH5 er designet til at modstå al salgs vejr. Det er frostsikkert ned til -10 grader, og kronstruktionen er både er både stænk- og støvtæt takket være vejrforseglinger på alle samlinger, krontrolskiver og knapper. En sammenstøbt ameret ramme lavet af en magnesiumlegering gør husetlet, men samtidig holdbart og gør den kompakte størrelse robust.  

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...