PANASONIC G 45/2,8 ASPH MACRO MEGA O.I.S. LEICA

More images

PANASONIC G 45/2,8 ASPH MACRO MEGA O.I.S. LEICA
5.299,00 DKK

Panasonic 45mm f/2,8 er et macro objektiv forsynet med Leica glas for utrolig høj billedkvalitet. Objektivet har billedstabilisering reducerer de uskarpheder, der ofte forekommer som følge af kamera rystelser.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

5.299,00 DKK

Producent

Panasonic

Relaterede produkter
Beskrivelse

Med Panasonic 45mm f/2,8 Macro opnås en fænomenal billedkvalitet med minimal forvrængning og kromatiske fejl samt overstråling og ghosting. I objektivet er der både et asferisk element og et ED element og med sine 14 elementer fordelt på 10 grupper, forekommer minimale forvrængninger og kromatiske fejl.

Panasonics Mega O.I.S. er en optisk billedstabilisering der modvirker de uskarpheder, der ofte forekommer som følge af håndrysten, hvilket gør det nemmere at tage skarpe billeder selv steder med dårlig belysning uden brug af stativ.

Der er integreret et lineært motordrev med direkte styring til fokusering med 3 grupper. Integrationen af den trininddelte motor, gør det nemmere og mere lydløst at fokusere, både når der tages billeder og optages video.

Med de syv blade får blænden en rund form, der giver en flot effekt. Objektivet er multi-coated hvilket der minimerer overstråling og ghosting.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...