OLYMPUS TOUGH TG-5 RØD

More images

OLYMPUS TOUGH TG-5 RØD
3.799,00 DKK

Vandtæt ned til 15 m, stødsikkert op til 2,1 m, frostsikkert ned til -10 °C og trykfast op til 100 kg - Olympus Tough TG-5 er bygget til at kunne klare det hele.

Fang endnu mere action. Hvis du vil have bevægelser til at se fantastiske ud, skal du fange alle detaljerne i præcis det rette øjeblik. Olympus TG-5-kameraets nyskabende billedteknologi gør det nemmere end nogensinde. Med den hurtige TruePic VIII-processor kan du optage i en opløsning på utrolige 4K og lave slowmotionfilm i full-HD og med 120 bill./sek.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

3.799,00 DKK

Producent

Olympus

Relaterede produkter
Beskrivelse

Vandtæt ned til 15 m
Olympus TG-5-kameraets suveræne vandtætte ydeevne ned til 15 meter gør det ikke kun muligt at fotografere i kraftig regn, men også når du snorkler.

Stødsikkert op til 2,1 m
For at beskytte det hurtige lysstærke f/2,0 objektiv er TG-5 bygget med Olympus' unikke og enestående stødabsorberende teknologi, så det er robust nok til at modstå en faldtest fra en højde på 2,1 meter.

Frostsikkert ned til -10 °C
Alle dele i dette kamera, er designet til at modstå de barske betingelser, som vintersport byder på, med funktion garanteret ned til minus 10 °C.

Trykfast op til 100 kg
Kameraets indre beskyttende struktur er bygget til at modstå et tryk på 100 kg, så du skal ikke bekymre dig om komme til at sidde på kameraet ved et uheld, når du har det i baglommen.

Kom helt tæt på
Billedforstørrelsen på maks. 7x i TG-5-kameraets variable makrosystem med flere tilsande (mikroskopstyring, focus bracketing og focus stacking) giver dig mulighed for at fotografere fine detaljer i bittesmå motiver.
I mikroskoptilstand kan kameraet fange motiver så tæt på som 1 cm. I mikroskopstyring kan skærmens forstørrelsesfaktor ændres til maks. 44,4x med zoomgrebet.

12 megapixel
Den nyudviklede billedsensor i TG-5 giver ydeevne i høj hastighed og suveræn høj følsomhed. Sensoren giver bedre billedkvalitet end før med mindre støj og forbedrede billeddetaljer og naturlige film i høj opløsning.

TruePic VIII
Olympus TG-5-kameraet har den seneste TruePicVIII-billedprocessor som i Olympus' professionelle flagskibssystemkamera OM-D E-M1 Mark II. Den forbedrede billedbehandlingsalgoritme er endnu mere effektiv og leverer højere billedopløsning på områder med lav kontrast, særligt når du fotograferer ved lav ISO-følsomhed.

Maks. ISO 12.800
Endnu bedre kvalitet med høj ISO-følsomhed. Den nyudviklede billedsensor og hurtige billedprocessor mindsker støj i dine billeder ved brug af høj ISO-følsomhed.

4x zoomobjektiv
Uanset om du vil optage vidvinkelbilleder af landskaber (35 ækvivalent: 25 mm) eller nærbilleder af motiver, der er langt væk ved telefotoindstillinger (35 mm ækvivalent: 100 mm), leverer objektivet med 4x zoom et godt resultat.

Effektfilter
Med effektfiltre kan du give dine billeder lige den effekt der passer dig. Udforsk din kreativitet med 14 populære valg. Effektfiltre giver et udvidet udvalg af fotoudtryk for endnu mere sjov med fotografering.

Live-komposit
Uanset om du fotograferer stjernebaner eller ildfluer med stationære objekter i samme billede, kombinerer Live-komposit kun de områder billedet, der indeholder nyt lys, uden overeksponeringen, der sker med normal bulb-fotografering. Og du kan følge med i resultatet på LCD-skærmen imens.

RAW-optagelse
Gem dine billeder i RAW-format, og brug Olympus Viewer 3-software til at finindstille parametre som f.eks. eksponering, kontrast, hvidbalance og farvebalance.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...