OLYMPUS PEN-F + 17/1,8 SØLV

More images

OLYMPUS PEN-F + 17/1,8 SØLV
11.399,00 DKK

Kameraets retro design er spækket med moderne teknologi, så som avanceret 5-akset billedstabilisering, Live Mos-sensor med 20 megapixels uden et low pass filter. Resultatet er imponerende billeder med et lavt støjniveau og stort dynamikområde.

Olympus Pen 17mm f/1,8 byder på fremragende billedkvalitet i en let og ekstremt kompakt form. Den super lysstærke f/1,8 giver ikke blot nemmere motivsøgning med iøjnefaldende dybdeskarphed, den klarer også optagelse uden stativ under dårlige lysforhold - der yderligere forstærkes af kamerahusets billedstabilisering i de nyeste Olympus Micro Four Thirds systemkameraer.

TILBUD:
Nu inklusiv Olympus 25mm f/1,8 (Værdi 2.999,-)

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

11.399,00 DKK

Producent

Olympus

Relaterede produkter
Beskrivelse
Design
Olympus Pen-F kameraet er lavet af kvalitets materialer, med et hus i metal og læder omkring. Kameraet har derfor også en god tyngde og ligger godt i hånden.

Elektronisk søger
Den elektroniske søger har et stort OLED HD-display med opløsning på 2,36 millioner punkter, søgeren viser alle dine indstillingsjusteringer. Fordelen ved en elektronisk søger er at du kan se dit billede med det samme, indstillinger du justerer og effekter du tilføjer vises i søgeren, så du kan kontrollere at dit billede er præcis som du vil have det, inden du trykker på udløseren.

Sensor
Olympus Pen-F har en ny Live Mos-sensor med 20 megapixels uden low pass filter, der leverer imponerende billeder med et lavt støjniveau og stort dynamikområde.

Billedprocessor
Den effektive billedprocessor sikrer høj billedkvalitet med skarpe detaljer, strålende farver og lav støj.

50M HiRes-Shot
Med indstillingen HiRes-Shot tager kameraet 8 billeder og kombinerer dem til Út, dette øger opløsningen, så den svarer til 50 megapixels og giver ultimativ skarphed til alle detaljer. HiRes-Shot indstillingen bør bruges i kombination med et stativ og til stillestående motiver, for at opnår det bedste resultat.

5-akset billedstabilisering
Olympus Pen-F har en indbygget 5-akset billedstabilisering, som sikrer dig knivskarpe billeder, uanset hvilket objektiv du bruger.

Skærmen
LCD-skærmen i høj opløsning, der kan drejes, er perfekt til at fange videoer eller stillbilleder i svære situationer.

Hastighed
Olympus PEN-F er et superhurtigt kamera der tilbyder hurtig autofokus, kort lukkerforsinkelse og serieoptagelser med op til 10 billeder i sekundet.

Kreative indstillinger
Den nye Creative Dial foran på PEN-F giver dig adgang til kreative filtre og indstillinger. Creative Dial har 4 indstillinger, hvor af de 2 er nye: Monochrome Profile Control og Colour Profile Control.
Med Monochrome Profile Control kan du indstille 4 forskellige effekter, som Monochrome-Filter-Effct, der efterligner klassiske fotofiltre. Med gradationskurven kan du justere kontrasten i dine billeder. Du har også mulighed for at justere skyggeeffekt og tilføje korn. Og med Colour Profile Control kan du indstille mætningen af 12 forskellige farver.

Wi-Fi
Den indbyggede Wi-Fi i Olympus PEN-F gør at du nemt kan dele dine billeder. Med den gratis OI.Share app installeret på din smartphone kan du overføre og sende billeder på et øjeblik. Du kan også benytte app'en til at fjernstyre dit kamera.
Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...