OLYMPUS PEN ED 17/1,2 PRO

More images

OLYMPUS PEN ED 17/1,2 PRO
10.799,00 DKK

Det lysstærke objektiv giver dig ultimativ fleksibilitet til at bruge din kreativitet. Olympus M.Zuiko Digital ED 17mm f/1,2 PRO giver dine billeder mere dybde og blødhed med Feathered Bokeh. Objektivet er perfekt til landskabs- og dokumentarfotografering selv i barske omgivelser takket være dens kompakte, lette design, der er støvtæt, stænktæt og frostsikkert ned til -10 °C.

Vi forventer at kunne levere objektivet i løbet af marts 2018.
Forudbestil dit Olympus ED 17mm f/1,2 PRO allerede nu, send en mail til mail@photografica.com så kontakter vi dig når vi kan levere objektivet.

Lagerstatus: Ikke på lager
Mere end 7 dage

10.799,00 DKK

Producent

Olympus

Relaterede produkter
Beskrivelse

Fantastisk ydelse
Takket være det sofistikerede sammenspil mellem de avancerede linseelementer, herunder den nyudviklede ED-DSA-linse, i Olympus M.Zuiko Digital ED 17mm f/1,2 PRO kommer dine portrætter til at skille sig ud med suveræn klarhed. Du kan samtidigt lave flotte effekter med Feathered Bokeh for at give dine billeder dybde og blødhed.

Meget præcise resultater
Da hastighed er vigtigt for at få det perfekte billede i kassen har M.Zuiko Digital ED 17mm f/1,2 PRO-objektivet et indvendigt fokus system, der giver hurtig og præcis autofokus. Det virker ved en hastighed på blot 0,12 sekunder. Den indbyggede MSC-mekanisme (Movie & Still Compatible) giver stille og hurtig fokusering.
 
Kompakt og robust design
Uanset om dine fotoopgaver er indendørs eller udendørs, er M.Zuiko Digital ED 17mm f/1,2 PRO-objektivet klar. Med en vægt på bare 390 gram gør dette lysstærke objektiv med fast brændvidde fotografering over lang tid til en fornøjelse. Den pålidelige støvtætte, stænktætte og frostsikre konstruktion betyder, at du kan fotografere i alt slags vejr.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...