OLYMPUS OM-D E-M5 II + 14-150 II SØLV

More images

OLYMPUS OM-D E-M5 II + 14-150 II SØLV
10.599,00 DKK

Olympus OM-D E-M5 II er kompakt og brugervenligt kamera med en imponerende videofunktion og en billedopløsning på op til 40 megapixel. E-M5 II er udstyret med en kraftfuld billedstabilisering der eliminerer kamerarystelser effektivt, perfekt til håndholdte videooptagelser.
I dette sæt følger Olympus ED 14-150mm med, som er et kraftigt zoomobjektiv der dækker alt fra vidvinkel til telefoto. Objektivet har et kompakt og let design og fjerner derved behovet for konstant at skifte optikker - så du hurtigt kan fange det perfekte billede.
 

Lagerstatus: Ikke på lager
Mere end 7 dage

10.599,00 DKK

Producent

Olympus

Relaterede produkter
Beskrivelse

Klare, skarpe billeder og videoer
Olympus OM-D E-M5 II har en utrolig kraftig billedstabilisering, hvilket er perfekt til at tage klare og tydelige billeder og videoer i dårlig belysning, selv uden et stativ. Billedstabiliseringen er 5-akset og kompenserer derved for alle mulige sløringer.

Imponerende videofunktion
Den 5-aksede billedstabilisering gør det også nemt at optage stabile håndholdte film, selv når du bevæger dig. Sammen med den høje bitrate på op til 77 Mbps og mulighed for at vælge mellem flere billedfrekvenser gør det nemt for dig at optage betagende videoer i Full HD. Den klassiske videotilstand med 24 billeder pr. sekund giver dine videoer et biograflignende udtryk.

En størrelse der kan tages med over alt
Olympus OM-D E-M5 II er bygget i magnesiumlegering, men er alligevel kompakt og let at have med over alt, kameraet vejer ikke mere end 417g og har en stærk konstruktion der er støv, stænk og frostsikkert.
Den store og lysstærke søger i E-M5 II har en opløsning på 2,36 millioner pixels og den aktiveres automatisk, når du sætter øjet mod den. De vigtigste indstillinger vises tydeligt så du hele tiden har styr på dit billede.
Olympus har lagt stor vægt på kameraets ergonomi og knapperne er logisk placeret så kameraet er hurtigt og nemt at bruge.

Fang nye perspektiver
Den berøringsfølsomme skærm på E-M5 II kan vippes til alle vinkler, så du kan optage i kreative perspektiver.

Boost din opløsning
Jo højere opløsning, desto bedre når du vil have alle detaljer med. Derfor er Olympus OM-D E-M5 udstyret med en ny funktion der giver dig mulighed for at optage billeder med en opløsning på 40 megapixel.
Den 5-aksede billedstabilisering bevæger hurtigt kameraets LIVE MOS sensor i vandret og lodret retning. Derefter sammensættes otte billeder til et med en opløsning svarende til 40 megapixel af kameraets kraftfulde TruePic VII billedprocessor.

Wi-Fi
Tag fuld kontrol over din fotografering - trådløst fra din smartphone. Takket være indbygget Wi-Fi i E-M5 II kan du styre blænde, lukketid og andre indstillinger uden at røre kameraet. Og med Olympus Image Share på din telefon kan du dele dine billeder med det samme.

Slip kreativiteten løs
Olympus OM-D E-M5 II er fyldt med smarte funktioner, så du kan give kreativiteten frit spil. Live Composit funktionen kombinerer flere billeder til et billede og er perfekt når du vil fange en stjernehimmel, fyrværkeri eller billygter i bevægelse.
Du kan også optage seriebilleder med en hastighed på op til 10 billeder i sekundet og udnytte den ekstremt hurtige lukketid på en 1/16.000 sekundt.
Med Digital Shift kan du justere styrtende linjer direkte på kameraets skærm, perfekt når du vil fotografere bygninger.

Olympus ED 14-150mm er et kraftigt zoomobjektiv der dækker alt fra vidvinkel til telefoto. Objektivet har et kompakt og let design og fjerner derved behovet for konstant at skifte optikker - så du hurtigt kan fange det perfekte billede.
Den robuste støv- og stænktætte konstruktion giver dig mulighed for at tage billeder uanset vejrforhold.
Overfladen på Olympus ED 14-150mm objektivet har en ZERO coating (Zuiko Extra-low Reflection Optical) for at sikre optimal billedydelse. Coatingen fjerner effektivt refleksioner, der kan opstå når du optager mod lyset.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...