OLYMPUS OM-D E-M10 MK III SØLV

More images

OLYMPUS OM-D E-M10 MK III SØLV
5.499,00 DKK

Se og mærk det tidsløse design på Olympus OM-D E-M10 Mark III. Det moderne og klassiske design gør kameraet til et værktøj, der både er smukt at se på og en fornøjelse at bruge.

Del dine billeder med det samme takket være E-M10 Mark III's indbyggede Wi-Fi. Du kan også bruge din smartphone som fjernudløser og til billedbehandling.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

5.499,00 DKK

Producent

Olympus

Relaterede produkter
Beskrivelse

De bedste vinkler
Hvorfor nøjes med en enkelt vinkel på motivet. Med den vipbare berørings-LCD-skærm kan du angribe motivet fra alle tænkelige vinkler. Du har fuld kreativ kontrol samt komfortabel visning på LCD-skærmen.

Det rigtige lys
Med den indbyggede flash har du altid ekstra belysning ved hånden til svagt oplyste motiver eller mørke optageforhold.

Det perfekte syn
Den elektroniske søger arbejder lynhurtigt og giver dig altid et præcist overblik over motivet. Automatisk lysstyrkeindstilling og fuld kreativ kontrol sikrer, at dine billeder altid bliver helt perfekte.

Fingerspidsfornemmelse
Når du tager billeder under vanskelige forhold, er det ofte lettere at anvende berøringsskærmen. Med funktionen Touch AF-udløser skal du blot vælge fokusområde og derefter trykke på skærmen for at tage det perfekte billede.

Praktisk kompakt
Hæng E-M10 Mark III over skulderen, og tag det med dig overalt. Kameraet passer perfekt i én hånd og er så let, at du let glemmer, at du har det med.

Lad automatikken gøre arbejdet
Nyd øjeblikket, og lad OM-D E-M10 Mark III fastholde det i knivskarp, klar kvalitet. AUTO-funktionen vælger de optimale indstillinger til situationen, så du kan fokusere på motivet.

Mange kunstneriske muligheder
Giv dine billeder dit helt personlige udtryk. I alt 15 effektfiltre giver dig helt nye og kreative muligheder.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...