OLYMPUS OM-D E-M10 MK III + 14-42 EZ SØLV

More images

OLYMPUS OM-D E-M10 MK III + 14-42 EZ SØLV
6.699,00 DKK

Nyd den intuitive betjening af OM-D E-M10 Mark III, der byder på et ergonomisk greb, gennemtænkt knapplacering, fleksibel LCD-skærm og logiske menuer. Kameraet byder på høj hastighed ved fokusering, optagelse og billedbehandling, så du altid opnår præcis det resultat, du er ude efter.

Dette sæt leveres med det slanke Olympus ED 14-42mm f/3,5-5,6 EZ pandekageoptik med 3x optisk zoom for mange anvendelsesmuligheder.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

6.699,00 DKK

Producent

Olympus

Relaterede produkter
Beskrivelse

De bedste vinkler
Hvorfor nøjes med en enkelt vinkel på motivet. Med den vipbare berørings-LCD-skærm kan du angribe motivet fra alle tænkelige vinkler. Du har fuld kreativ kontrol samt komfortabel visning på LCD-skærmen.

Det rigtige lys
Med den indbyggede flash har du altid ekstra belysning ved hånden til svagt oplyste motiver eller mørke optageforhold.

Det perfekte syn
Den elektroniske søger arbejder lynhurtigt og giver dig altid et præcist overblik over motivet. Automatisk lysstyrkeindstilling og fuld kreativ kontrol sikrer, at dine billeder altid bliver helt perfekte.

Fingerspidsfornemmelse
Når du tager billeder under vanskelige forhold, er det ofte lettere at anvende berøringsskærmen. Med funktionen Touch AF-udløser skal du blot vælge fokusområde og derefter trykke på skærmen for at tage det perfekte billede.

Praktisk kompakt
Hæng E-M10 Mark III over skulderen, og tag det med dig overalt. Kameraet passer perfekt i én hånd og er så let, at du let glemmer, at du har det med.

Lad automatikken gøre arbejdet
Nyd øjeblikket, og lad OM-D E-M10 Mark III fastholde det i knivskarp, klar kvalitet. AUTO-funktionen vælger de optimale indstillinger til situationen, så du kan fokusere på motivet.

Mange kunstneriske muligheder
Giv dine billeder dit helt personlige udtryk. I alt 15 effektfiltre giver dig helt nye og kreative muligheder.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...