OLYMPUS OM-D E-M1 MK II + 12-40/2,8 SORT

More images

OLYMPUS OM-D E-M1 MK II + 12-40/2,8 SORT
21.499,00 DKK

Med Olympus OM-D E-M1 MK II har du det ultimative inden for hurtig reaktion og ydeevne lige ved hånden og med op til 60 billeder i sekundet.

E-M1 MK II, der er udstyret med all cross-type On-chip-faseregistrering med 121 fokuspunkter, har et revolutionerende AF-system, der ikke kun sætter nye standarder for hastighed og ydeevne, men også for præcision.

Olympus ED 12-40mm f/2,8 Pro er et lysstærkt zoomobjektiv med en støvtæt, stænktæt og frostsikret konstruktion.
Objektivet er konstrueret til at imødekomme professionelle fotografers behov på alle områder og byder på stor blændeåbning, utrolig hurtig AF.

Få 1.500,- i bonus når du køber et Olympus OM-D E-M1 MK II. Læs hvordan her.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

21.499,00 DKK

Producent

Olympus

Relaterede produkter
Beskrivelse

60 fps med Single autofokus
Vælg præcist, hvornår serieoptagelser skal bruge Single AF (S-AF). Så længe AF/AE-funktionen er aktiveret, tager E-M1 MK II op til 60 billeder i sekundet, mens du følger et hurtigt bevægende motiv gennem den elektroniske søger. Alle billeder fanges i RAW-format i fuld opløsning.

Pro Capture
Pro Capture begynder at fotografere, i det øjeblik du trykker udløseren halvt ned, med en buffer, der kan indstilles til at tage op til 14 billeder i fuld opløsning. Det øjeblik knappen trykkes helt ned, begynder non-stop-fotografering. Da du har mulighed for at gå tilbage i tiden med op til 14 billeder, får du det præcise øjeblik, som du vil fange, uden forsinkelse.

All-cross type med 121 punkter
Jo flere, jo bedre – særligt når det gælder sporingsoplysninger, der er pålidelige. Det er derfor E-M1 Mark II’s Af mmed On-Chip-faseregistrering bruger imponerende 121 punkter i et all-cross type-layout.

20,4M Live MOS-sensor
Denne nye sensor med høj hastighed og lavt forbrug leverer forbedret billedkvalitet – også ved optagelser i svag belysning. Dette hjælpes på vej af en anti-refleks AR Coating, for at reducere overstråling og skygger direkte på sensoren. For endnu højere opløsning er der 50M High Res Shot: otte billeder kombineres for at generere et enkelt billede i høj opløsning svarende til 50 megapixel.

TruePic VII-billedprocessor
Olympus OM-D E-M1 MK II er også udstyret med en ny billedprocessor, der anvender et dobbelt kernesystem og dedikeret AF-behandling. Sammen med 20M Live MOS-sensoren udgør de kraften bag den fantastiske autofokushastighed og billedkvalitet.

5-akset billedstabilisering
Billdstabiliseringen, der er genudviklet eksklusivt til E-M1 Mark II, kompenserer effektivt for kamerarystelser. Det revolutionerende IS-system er nu det perfekte match til E-M1 MK II-kameraets videoegenskaber og gør E-M1 MK II perfekt til håndholdt fotografering i alt slags lys samt håndholdt filmoptagelse.

OM-D Movie med optagelse i 4K
E-M1 MK II, der er kompatibel med 4K (3840 x 2160) og C4K (4096 x 2160), er også perfekt til autentisk filmproduktion. Med mulighed for en billedhastighed på 30P eller 24P med en maksimal bitrate på 237 Mbps kan du optage i digitalkamerastandard for 4K.

Kompakt størrelse
Selv med Olympus M.ZUIKO Pro-supertelefotooptikken monteret er E-M1 MK II mere kompakt og lettere end de fleste DSLR-kameraer, hvilket giver dig mere frihed til nem håndholdt fotografering.

Langtidsholdbart batteri
Gå ikke glip af det specielle billede. Det nye li-ion-batteri giver flere billeder på E-M1 MK II med væsentligt mindre opladningstid. En procentvisning gør det muligt for dig at holde øje med det resterende batteriniveau.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...