NIKON D7500

More images

NIKON D7500
10.999,00 DKK

Med det nye Nikon D7500 kan du tage knivskarpe billeder med høj opløsning og bløde toneovergange. Du kan glæde dig over præcis motivregistrering og fremragende ydelse, selv ved høj ISO. 4K/UHD-videooptagelser i fornem kvalitet og et indbygget Picture Control-system, giver dig frihed til at slippe kreativiteten løs, uanset om du tager stillbilleder eller optager video.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

10.999,00 DKK

Producent

Nikon

Relaterede produkter
Beskrivelse

Imponerende lysfølsomhed
Den hurtige EXPEED 5-billedbehandlingsenhed sikrer fremragende billedkvalitet i hele ISO-området, billedstøj er reduceret betragteligt, og billedkvaliteten bevares også efter beskæring – selv når der er tale om billeder, der er taget med høj ISO-følsomhed. Med indstillingen Høj 5 kan du optage ved en værdi svarende til imponerende ISO 1.640.000, så det tilgængelige lys udnyttes optimalt.

Få alle detaljer med
Kombinationen af kameraets RGB-lysmålingssensor med 180.000 pixels og det avancerede system til motivgenkendelse sikrer, at du får perfekte billeder i kassen, selv når der er tale om små motiver eller motiver i hurtig bevægelse. Hvis du vil tage billeder af motiver med stor kontrast, prioriterer den nye højlysvægtede lysmåling de lyseste elementer, så du undgår billeder med udvaskede højlys.

Ekstrem AF-præcision
AF-systemet, som byder på 15 centralt placerede sensorer af korstypen, bevarer præcisionen helt ned til -3 EV. Det betyder, at du kan tage knivskarpe billeder om natten uden ekstra belysning, og med indstillingen Gruppepunkts-AF er du sikret endnu bedre motivregistrering og -tracking, når du tager billeder af motiver, der er forholdsvis små og tæt på en baggrund med stor kontrast eller en distraherende baggrund.

4K/UHD-videooptagelser
Optag imponerende videoer i 4K/UHD (30p) eller fuld HD (1080p) med en billedhastighed på op til 50p/60p. Der kan vælges rent HDMI-udgangssignal, så videoer kan overføres ukomprimerede via HDMI til en ekstern enhed og kameraets SD-hukommelseskort samtidigt. Du kan desuden optimere videoer til smart-enheder ved at optage i formaterne MP4 og AAC, og Nikons elektroniske vibrationsreduktionssystem reducerer virkningen af kamerarystelser drastisk ved håndholdt videooptagelse i fuld HD.

Time-lapse-video
Det er nemt at lave time-lapse-videoer i 4K/UHD og fuld HD direkte i kameraet. Funktionen Udjævning af eksponering reducerer uønskede støjstriber, når der optages ved brug af en automatisk eksponeringsindstilling såsom blændeprioriteret.

Kontinuerlig optagelse med en hastighed på 8 bps
Nu behøver du ikke længere være bange for at gå glip af de afgørende øjeblikke. Du kan nemlig tage op til 50 billeder i RAW-format (14 bit, komprimeret uden tab) med en hastighed på ca. 8 bps eller op til 100 billeder i størrelsen JPEG fine (Large) i én billedserie med høj optagehastighed, og aktiv aktiveret AF/AE-tracking under kontinuerlig optagelse sikrer, at hastigheden ikke går ud over præcisionen.

Berøringsfølsom vippeskærm
På den 8 cm (3,2") store vippeskærm kan du betjene AF-funktioner og udløserfunktionen med et strejf fra en finger, når du optager i Live View, og kommandohjulets og multivælgerens hensigtsmæssige placering gør det nemt at ændre indstillinger under optagelsen.

Handy og robust
Nikon D7500 er udstyret med et dybt håndgreb, der får kameraet til at føles som en naturlig forlængelse af din hånd. Du kan optage i meget lang tid på en enkelt batteriopladning, den driftssikre lukker er blevet testet i form af 150.000 aktiveringer, og kamerahuset er forsynet med en vejrbestandig forsegling, som er med til at sikre, at støv og fugt ikke beskadiger elektronikken.

 

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...