NIKON D5600

More images

NIKON D5600
5.699,00 DKK

Med Nikon D5600, som er udstyret med stærk billedskabende teknologi, kan du opnå magiske resultater.  Spejlreflekskameraet gør det nemt at for dig at udtrykke din kreativitet. Og takket være det store udvalg af NIKKOR-objektiver kan du nemt finde det helt rette objektiv for dig.

Få 745,- i cashback når du køber dette Nikkor kamera. Læs hvordan her.

Lagerstatus: Ikke på lager
Mere end 7 dage

5.699,00 DKK

Producent

Nikon

Relaterede produkter
Beskrivelse

Nikon DSLR-billedkvalitet
Nikon D5600 er udstyret med en stor billedsensor i DX-format på 24,2 megapixels, som gør det muligt at tage knivskarpe, detaljerige billeder med masser af nuancer. Takket være ISO-området på 100-25.600 og den udvidede ISO-følsomhed på 64.000 i indstillingen 'Aftenlandskab' er svagt belyste motiver og situationer med vanskelige lysforhold ikke noget problem. EXPEED 4-billedbehandlingsenheden giver fremragende støjreduktion, selv ved høje ISO-værdier, og det store udvalg af udskiftelige NIKKOR-objektiver gør det let at tage billeder med en smukt sløret baggrund og flotte kontraster.

Del dine billeder
Med Nikon D5600 kan du tage billeder i DSLR-kvalitet og dele dem med andre på få sekunder. Nikons SnapBridge-app er baseret på teknologien Bluetooth® low energy, som sikrer en konstant, strømbesparende forbindelse mellem kameraet og en kompatibel smart-enhed. Det er nemt at etablere forbindelse mellem kameraet og din smart-enhed, og når det er gjort, kan kameraet overføre billeder til enheden, mens du skyder løs. Alle de billeder, du tager, vises omgående på din telefon eller tablet, så du nemt kan dele dem med andre. Med SnapBridge kan du også fjernbetjene kameraet via din smart-enhed.

Et kompakt DSLR-kamera
Det kompakte, lette og ergonomiske Nikon D5600 gør fotografering til en leg. Den optiske søger af høj kvalitet giver et klart billede af motivet, så du let kan skabe spændende kompositioner, uden at blive generet af solskin eller lignende. Kommandohjulets og multivælgerens placering gør det nemt at ændre indstillinger, mens du fotograferer. Kameraet vejer kun ca. 415g, og den kulfiberforstærkede konstruktion gør det så robust, at det uden problemer kan medbringes overalt.
Med Nikon D5600 kan du tage billeder fra enhver vinkel. Du kan vippe og dreje den 3,2" store skærm, for at komponere det perfekte billede. Du kan både fokusere og optage blot ved at trykke på skærmen.

Video og Time-lapse
Optag flotte, detaljerige videoklip i fuld HD, D-video gør det muligt at optage med en billedhastighed på op til 50p/60p. Kontinuerlig Live View-autofokus sikrer skarpe motiver, selv når det går rigtigt stærkt. Med Time-lapse-video, som kendes fra Nikons avancerede DSLR-kameraer, kan du forvandle motiver med drivende skyer eller gadeliv til dramatiske sekvenser med høj hastighed, og videoer optaget med D5600 kan deles med andre så let som ingenting via kameraets SnapBridge-forbindelse.

Indbyggede kreative værktøjer
Med de mange indbyggede kreative værktøjer kan du få det optimale ud af dine billeder og videoer. Du kan gøre dine billeder endnu mere udtryksfulde ved hjælp af en række forskellige specialeffekter, og du kan få en forhåndsvisning af den valgte effekt i Live View og justere intensiteten inden optagelsen. Du kan få endnu mere kontrol over, hvordan dine billeder kommer til at se ud, ved at bruge Picture Control-indstillinger til at finjustere eksempelvis kontrast og farvemætning. Picture Control-indstillingen Jævn gør det lettere at gøre videoer perfekte i efterbehandlingsprocessen. Ved hjælp af forskellige effekter i retoucheringsmenuen kan du hurtigt fremhæve eller ændre stemningen på dine billeder direkte i kameraet.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...