NIKON D500

More images

NIKON D500
14.999,00 DKK

Den nye Nikon D500 er et kamera med imponerende ydeevne og præcision. Det banebrydende AF-system med 153 punkter giver en utroligt bred dækning. Både billedsensoren og lysmålingssensoren er nye, og de giver garanti for præcis motivregistrering og detaljerige billeder. Du kan tage billeder med en hastighed på op til 10 bps, i en serie på op til 200 NEF-billeder. Video funktionen er også blevet betydeligt forbedret, så du nu kan lave videoer i 4K/UHD med en varighed på op til 29 minutter og 59 sekunder direkte i kameraet.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

14.999,00 DKK

Producent

Nikon

Relaterede produkter
Beskrivelse

AF-egenskaber i særklasse
Nikon D500 er udstyret med samme AF-system som Nikons topmodel, D5, hvilket giver dig mulighed for at fokusere med ekstrem præcision, selv når det er næsten helt mørkt. Takket være hele 153 fokuspunkter og 99 sensorer af krydstypen dækker AF-systemet næsten hele søgerbilledets bredde.
En AF-følsomhed på helt ned til -4 EV med det midterste punkt og -3 EV (ISO 100, 20 €C) med alle øvrige punkter sikrer fremragende billeder under dårlige lysforhold.
Mindre motiver i hurtig bevægelse registreres med en uovertruffen præcisionsgrad, og motiver i kanten af billedet registreres også uden problemer.

Imponerende optagehastighed
Med Nikon D500 kan du nemt og hurtigt fange de afgørende øjeblikke, du kan nemlig tage billeder med en hastighed på op til 10 bps med AE/AF-tracking eller hævet spejl. AF-tracking og overblikket i søgeren ved optagelse af sportsbegivenheder eller andre motiver i hurtig og uforudsigelig bevægelse er forbedret betydeligt.
D500 er udstyret med en hukommelsesbuffer med stor kapacitet, som gør det muligt at tage op til 200 RAW-billeder eller store JPEG-billeder i en enkelt billedserie. Kameraet har både plads til et XQD-kort og et SD-kort, så du kan være sikker på at have nok kapacitet til at følge med den lynhurtige optagehastighed, og hukommelsesbufferen ryddes øjeblikkeligt, så kameraet altid er klar til en ny billedserie. Kameraets indbyggede Wi-Fi-funktion muliggør lynhurtig trådløs billedoverførsel.

Kraftige lysmålings- og billedsensorer
CMOS-billedsensoren i DX-format på 20,9 megapixels sikrer sammen med RGB-lysmålingssensoren på 180.000 pixels super præcis motivregistrering og detaljerige billeder med bløde toneovergange. Nikon D500 er også udstyret med en meget berøringsfølsom LCD-vippeskærm på 3,2" med 2.359.000 punkter, som gør det let at tage billeder i både fugle- og frøperspektiv. I Live View behøver du blot at trykke på skærmen for at indstille fokuspunkt, udløse lukkeren og hente data om forudindstillet punkthvidbalance for det valgte område i billedet.

Mørke ingen hindring
Takket være det brede ISO-område giver Nikon D500 dig masser af optagemuligheder selv i mørke, og højlys behandles også effektivt. Nikons nye EXPEED 5-billedbehandlingsenhed giver garanti for meget høj billedkvalitet inden for hele standard-ISO-området fra 100 til 51.200. Billedstøj er væsentligt reduceret, og billedkvaliteten bevares også efter beskæring, selv ved billeder der er taget med høj ISO-følsomhed. Du har også mulighed for at udvide ISO-området ned til ISO 50 med indstillingen Lav 1 eller op til en værdi på ISO 1.640.000 med indstillingen Høj 5.
I kraft af kameraets AF-system, der muliggør optagelse ved meget svagt, kan du med indstillingen Høj 5 tage billeder i situationer, du aldrig har kunnet før.

4K/UHD-videooptagelse i biografkvalitet
D500 er Nikons første spejlreflekskamera i DX-format, som giver mulighed for at optage videoer i 4K/UHD direkte i kameraet. Du kan optage 4K/UHD-videoer (3.840 x 2.160 pixels) med en varighed på 29 minutter og 59 sekunder ved 30p/25p/24p i direkte beskæringsformat pixel-for-pixel, hvilket er ensbetydende med optimal billedkvalitet. Når du optage med indstillingen M, kan følsomheden for alle videoopløsninger og beskæringsindstillinger justeres lige fra ISO 100 til Høj 5.

Robust konstruktion
Nikon D500 har en let og meget robust konstruktion af metal med magnesiumlegering og kulfiberkomponenter der giver dig et stærkt kamerahus. Alle samlinger, knapper og hjul er udstyret med en vejrbestandig forsegling. Takket være den energibesparende konstruktion kan du tage mange billeder, inden batteriet skal oplades igen. Kameraet er desuden udstyret med en meget driftssikker lukker, som er blevet testet til 200.000 aktiveringer.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...