NIKON D5 DEMO

More images

NIKON D5 DEMO
47.999,00 DKK

Dette er en demovare som har været brugt til fremvisning og der kan derfor være mærker af brug. Der kan mangle manualer eller andet tilbehør. Produktet er dækket af almindelig garanti.

nIKON D5 har en utroligt bred AF-dækning, og den nye buffer gør det muligt at tage op til 200 RAW-billeder i en billedserie med høj optagehastighed.
Både billedsensoren og lysmålingssensoren er nye, og det giver garanti for utrolig præcis motivregistrering og detaljerige billeder. Med et imponerende ISO-følsomhedsområde som strækker sig lige fra ISO 100 til 102.400, og som kan udvides helt til ISO 3.280.000-ækvivalent med indstillingen Hi 5, er det kun fantasien, der sætter grænserne. Du kan også glæde dig over D-video, som nu giver mulighed for højopløsningsvideoer i 4K/UHD direkte i kameraet.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

47.999,00 DKK

Producent

Nikon

Relaterede produkter
Beskrivelse

AF-systemet i Nikon D5 byder på imponerende 153 fokuspunkter og 99 sensorer af krydstypen. En AF-følsomhed på helt ned til -4 EV (ISO 100, 20 €C) sikrer fremragende billeder under dårlige lysforhold. Motiver i periferien registreres uden problemer, og mulighederne for optagelse i højformat er blevet væsentligt forbedret takket være sensorer af korstypen langs fokusområdets kant. En ny AF-ASIC-enhed sørger for, at AF-systemet altid tildeles maksimale ressourcer.

Den nye CMOS-billedsensor i FX-format på 20,8 megapixel sikrer sammen med RGB-lysmålingssensoren på 180.000 pixels utrolig præcis motivregistrering og velbelyste billeder. Toneovergangene er blødere og mere præcise, og den nye EXPEED 5-billedbehandlingsenhed giver garanti for en aldrig før set billedkvalitet inden for hele standard-ISO-følsomhedsområdet.

Du kan fotografere med en hastighed på helt op til 12 billeder i sekundet med AE/AF-tracking og op til 14 billeder i sekundet med hævet spejl. AF-tracking og overblikket i søgeren ved optagelse af motiver i hurtig og uforudsigelig bevægelse er forbedret betydeligt.

Takket være hukommelsesbuffer i Nikon D5 er muligt at tage op til 200 RAW-billeder eller store JPEG-billeder i en billedserie med høj optagehastighed, hvilket er nok til at dække et 100-meter-løb uden at slippe udløserknappen.

Med et imponerende ISO-følsomhedsområde som strækker sig lige fra ISO 100 til 102.400, og som kan udvides helt op til ISO 3.280.000-ækvivalent med indstillingen Hi 5, er det kun fantasien, der sætter grænserne. Inden for hele standard-ISO-følsomhedsområdet kan du regne med renere billeder end nogensinde før.

Med Nikon D5 kan du optage 4K-videoer (3.840 x 2.160 pixels) ved 30p/25p/24p med det fulde antal pixels, hvilket giver optimal billedkvalitet, og du kan optage video i fuld HD (1080p) ved op til 50p/60p i flere forskellige formater.

Takket være de nye dobbelte XQD-kortpladser, en ny USB 3.0-port til højhastighedsoverførsel af store mængder data og op til fire gange hurtigere trådløs forbindelse samt to gange hurtigere Ethernet-forbindelse, kan der med Nikon D5 sættes turbo på hele arbejdsgangen.

 

Vent venligst ...