NIKKOR TRIPLE F/2,8 ZOOM LENS SET 100th ANNIVERSARY EDITION

More images

NIKKOR TRIPLE F/2,8 ZOOM LENS SET 100th ANNIVERSARY EDITION
73.095,00 DKK

f/2,8 100 års jubilæums sæt med 3 af Nikon mest populære objektiver.

Hvert sæt indeholder Nikkor AFS 14-24mm f/2,8G ED, AFS 24-70mm f/2,8E ED VR og AFS 70-200mm f/2,8E FL ED VR.

Hver objektiv er lavet i et eksklusivt design, i metallisk grå finish med Nikon 100 års logoet indgraveret på siden, samt modlysblænder i samme grå finish. Det hele bliver leveret i en flot metal kuffert.

f/2,8 objektiv sættet kan kun købes ved forudbestilling og forudbetaling, da der kun bliver produceret et lille antal sæt på verdensplan.

Ønsker du at forudbestille dette sæt kan du sende en mail til mail@photografica.com

Lagerstatus: Ikke på lager
Mere end 7 dage

73.095,00 DKK

Producent

Nikon

Relaterede produkter
Beskrivelse

NIKKOR AFS 14-24/2,8 G ED
Nikkor AFS 14-24mm er et ekstremt vidvinkelobjektiv med stor blænde og et revolutionerende optisk design. Dette bemærkelsesværdige objektiv er udstyret med nanokrystalbelægning, som mindsker effekten af slør og giver en suveræn skarphed i hele billeder, der overgår tilsvarende objektiver med fast brændvidde.

NIKKOR AFS 24-70/2,8 E ED VR
Hurtigere. Stærkere. Mere stabilt end nogensinde før. Nikkor AFS 24–70mm f/2,8E ED VR med branchens førende billedkvalitet lever op til alle professionelle krav takket være sin enestående integritet.

Med Nikons effektive vibrationsreduktion (VR) og en splinterny optisk konstruktion løfter Nikon det mest anvendte NIkkor-objektiv til professionel brug op til nye højder. VR-teknologien med sin imponerende virkning på fire trin minimerer på effektiv vis det slør, som kamerarystelser kan forårsage. Nikons unikke Silent Wave-motor sikrer hurtigere AF-funktion. Som supplement til den mere robuste konstruktion er de forreste og bageste linseelementer forsynet med en fluorbelægning, som aktivt afviser vand, støv og snavs.

NIKKOR AFS 70-200/2,8E FL ED VR
Hurtigere. Lettere. Og mere praktisk end nogensinde før. Nikkor AF-S 70–200mm f/2,8E FL ED VR giver dig helt nye muligheder for at tage fremragende billeder under selv de vanskeligste forhold.

Forbedret AF-tracking og eksponeringskontrol kombineret med indstillingen VR SPORT gør det muligt at tage enestående billedserier. Den splinternye optikkonstruktion sikrer fremragende billedkvalitet helt ud til kanten, og Nikons nanokrystalbelægning reducerer effektivt ghosting og flare. Objektivet har en meget robust, men alligevel let konstruktion takket være anvendelsen af et fluoritglaselement.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...