NIKKOR AFS 70-300/4,5-5,6 VR ED

NIKKOR AFS 70-300/4,5-5,6 VR ED
4.899,00 DKK

Nikkor AFS 70-300mm f/4,5-5,6G et højtydende telezoomobjektiv med 4,3x zoom.
Objektivet det er udstyret med ED-glaselementer, som sikrer overlegen optisk ydelse. Objektivet er også udstyret med Nikons system til vibrationsreduktion, der giver mulighed for fleksibel håndholdt optagelse. Systemet stabiliserer billedet i samme omfang, som hvis man brugte en lukkertid, der var fire gange kortere sammenlignet med et traditionelt objektiv. Silent Wave Motor og intern fokusering sikrer hurtig og støjsvag autofokus.
 

Lagerstatus: Ikke på lager
Mere end 7 dage

4.899,00 DKK

Producent

Nikon

Relaterede produkter
Beskrivelse

4,3x højtydende zoom med en brændvidde på 70-300mm. ãkvivalent med 105-450mm ved brug med et digitalt spejlreflekskamera i DX-format.

SWM (Silent Wave Motor) muliggør automatisk og næsten lydløs fokusering med hurtigt og nemt skift mellem autofokus og manuel betjening.

IF-design (intern fokusering) til fast objektivlængde uden roterende element foran, der gør det muligt at anvende cirkulære polarisationsfiltre og objektivmonteret flashudstyr.

VR II giver samme stabilitet som en lukkertid, der er fire gange kortere (fastslået i Nikons test). Normal-indstillingen modvirker vibrationerne, der kan opstå ved håndholdt fotografering, og Aktiv-indstillingen reducerer mekanisk fremkaldte vibrationer.

To ED-glaselementer minimerer kromatisk aberration i hele zoomområdet og sikrer samtidig en høj opløsning og kontrast. 

Blændeåbning med ni afrundede blænderblade får elementer, der er ude af fokus, til at smelte sammen til naturligt udseende baggrunde.

Filtergevind med diameter på 67mm (ikke-roterende).

Snap-on-frontdæksel, bagdæksel, bajonet-modlysblænde og objektivetui medfølger.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...