NIKKOR AF-P 10-20/4,5-5,6G VR DX

More images

NIKKOR AF-P 10-20/4,5-5,6G VR DX
3.099,00 DKK

Ultravidvinkel med brændvidde på 10–20mm gør det let at overdrive perspektiverne og skabe spændende kompositioner. Nikons billedstabilisering (VR) hjælper med at undgå billeder uden slør og opnå skarpere billeder under dårlige lysforhold. AF-P stepmotoren giver en hurtig, jævn og næsten lydløs autofokus, hvilket er en yderligere fordel ved videooptagelser.


Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

3.099,00 DKK

Producent

Nikon

Relaterede produkter
Beskrivelse

Kompakt design
Det kompakte design gør denne vidvinkelzoom til den perfekte ledsager til Nikons kompakte digitale spejlreflekskameraer i DX-format.
Med en vægt på bare 230g er dette objektiv let at bruge og let at bære. Med sit design udviklet til at udnytte det fulde potentiale i dit DSLR-kamera, skaber det smukke fotos og videoer, hvor end du rejser hen.

Bemærkelsesværdig klarhed
Objektivet sikrer fremragende klarhed og kontrast i hele billedfeltet – selv ved optagelse i klart solskin eller i modlys. Den forvrængning, som ellers er typisk for vidvinkelobjektiver, er her under kontrol takket være den optiske konstruktion, der omfatter tre asfæriske linseelementer.

Altid skarp
Uanset om du optager fotos eller videoer, er Nikons vibrationsreduktion (VR) med til at undgå rystede billeder og opnå skarpere billeder under dårlige lysforhold.
Tag klarere fotos i skumringen, eller optag videoscener uden at få dem ødelagt af uønskede kamerarystelser. Den indbyggede VR giver mulighed for stabile håndholdte optagelser selv ved længere lukkertider, hvilket er en stor hjælp under dårlige lysforhold. Funktionen er støjsvag, selv når der optages video.

Dæmpet, hurtig og lydsvag autofokus
Fokusér på motivet med absolut præcision. Den næsten lydløse autofokus gør det muligt at optage video uden at få uønskede fokuseringslyde med på lydsporet.
Nikons AF-P-objektiver er udstyret med en stepmotor, der fokuserer hurtigt, jævnt og lydløst. Når du zoomer ind for at tage et foto, kan du fokusere på motivet med absolut præcision. Når du optager video, muliggør motoren glidende fokusskift fra motiv til motiv praktisk talt uden støj fra drevet.

Biografkvalitet
Giv dine videooptagelser et særligt touch. Komponer storslåede optagelser, der vil imponere tilskuerne til dine videoklip.
Skab dybde, få mere af landskabet med, eller giv billedet et ultravidvinklet perspektiv ved optagelser af video under begrænsede pladsforhold. Du kan bruge den særlige fokusring til præcis manuel indstilling: langsomt og jævnt kan du flytte fokus fra forgrund til baggrund. Eller omvendt.

 

Vent venligst ...