LOWEPRO PHOTO SPORT SLING 100 AW ORANGE

More images

LOWEPRO PHOTO SPORT SLING 100 AW ORANGE

Pris: 1.129,00 DKK

Special Price 799,00 DKK

Lowepro photo sport sling 100 AW er en ultralet fotorygsæk til dig som ønsker at komme hurtigt og let rundt med dit kameraudstyr.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

Pris: 1.129,00 DKK

Special Price 799,00 DKK

Producent

Lowepro

Beskrivelse
Lowepro Photo Sport Sling 100 AW er en fotorygsæk med dobbelt rum. Den er specifikt udviklet til den sporty fotograf, som har samme passion for sin sport som for at tage gode billeder - og de er begge kendetegnet ved en ultralav vægt, stor robusthed og et materialevalg, som kan holde til ekstreme aktiviteter.

Det nederste rum på rygsækken har Lowepros patenterede Ultra-Cinch Camera Chamber, et foret rum, som beskytter kameraudstyret og hindrer det i at rasle rundt.

Det øverste rum har samme funktion som en klassisk rygsæk, rummeligt og fleksibelt med plads til grej som f.eks. jakke, madpakke, hue, mobiltelefon, guidebøger etc. En lomme øverst oppe kan rumme et par solbriller eller andre mindre personlige genstande.

En ventileret rygstøtte giver god støtte.
De mange forskellige justeringsmuligheder giver en fleksibel pasform.
Sømme i refleksmateriale øger bærerens synlighed i tåge, regn, sne og mørke.
Lowepros patenterede All Weather AW Cover beskytter kamera og personligt grej mod vind og vejr, og kan ganske enkelt stoppes ind i en diskret lomme, når det ikke er i brug.
Photo Sport Sling 100 AW vejer kun 800 gram hvilket gør den ideel til bl.a. ekstreme udendørs aktiviteter.

Mål:
Kamerarum: 16 x 8 x 21 cm
Udvendig: 23,5 x 16 x 46 cm
Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...