LEICA TL2 SORT

More images

LEICA TL2 SORT
14.995,00 DKK

Minimalistisk design, overbevisende kvalitet. Den nye Leica TL2 byder på en lang række forbedringer der alle hjælper til at give dig endnu bedre billeder.

Leica TL2 er udstyret med en nyudviklet, 24 megapixel CMOS-sensor i APS-C-format, der i kombination med en ny Maestro II billedprocessor, garanterer fremragende billedkvalitet med imponerende dynamikområde, fremragende kontrast og farvegengivelse, enestående skarphed og den fineste opløsning af detaljer. Men Leica TL2 imponerer ikke kun med sin stillbillede ydeevne, men også med sine videofunktioner, der giver dig mulighed for at optage video i 4K.

Forudbestil dit Leica TL2 allerede nu, send en mail til henrik@photografica.com så kontakter han dig når vi kan levere kameraet.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

14.995,00 DKK

Producent

Leica

Relaterede produkter
Beskrivelse

24 megapixel for mere præcision
Den nye 24 megapixel APS-C sensor og den nye Maestro II-serie processor i Leica TL2 arbejder sammen om at udvide dine fotografiske horisonter. Selv under udfordrende lysforhold kan du være sikker på at få skarpe og strålende billeder.

Action billeder
Både med den kontinuerlige optagefunktion med op til 20 billeder i sekundet og videooptagelse i fuld HD eller 4K opløsning, viser Leica TL2 den ultimative styrker til motiver i bevægelse.

Pas på! Det er virkelig skarpt
Et af højdepunkterne i Leica TL2 er dets enormt forbedrede AF-hastighed og præcision. Leica TL2 fanger dine billeder med perfekt skarphed og fokuserer automatisk med imponerende hastighed.

Brugervenlighed som du vil have det
Det store touch display på Leica TL2 giver adgang til den forbedrede menu. Ved hjælp af ’MyCamera’ funktion kan du oprette din egen, personlige menu - præcist konfigureret til fotografering som du vil have det.

Wi-Fi
Det integrerede Wi-Fi-modul i Leica TL2 muliggør trådløs overførsel af billeder til smartphones, tablets eller computere. Og med fjernbetjeningen i Leica TL App’en kan du styre Leica TL2 fra din mobile enhed.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...