LEICA Q SØLV

More images

LEICA Q SØLV
32.900,00 DKK

Full-frame sensor, fast brændvidde og ubegrænset kreativitet.

Leica Q, nu i sølv. Mens dens tekniske specifikationer er identiske med den sorte og den titanium grå Leica Q, er det ydre lavet i en klassisk kombination af sort og sølv.

Lagerstatus: Ikke på lager
Mere end 7 dage

32.900,00 DKK

Producent

Leica

Relaterede produkter
Beskrivelse

For at sikre, at du ikke går glip af det afgørende øjeblik har Leica Q lynhurtig autofokus og sammen med den nyudviklede Leica Maestro II billedprocessor, som er specielt tilpasset til Leica Q, bliver data behandlet med en enorm hastighed og leverer op til 10 billeder i sekundet i fuld opløsning.

Og for at give den bedste kontrol til komposition af billeder, er Leica Q udstyret med en integreret søger med en opløsning på 3,68 megapixel.

Leica Q er "Made in Germany" hvilket garanterer at kun de bedste materialer er brugt i konstruktionen, for at sikre enestående holdbarhed. Den øverste plade er fremstillet af massivt aluminium og selve kroppen er lavet af magnesium legering. Alle bogstaver, markeringer og tal er laser indgraveret.

Alle funktioner i Leica Q er let tilgængelige og logisk placeret for at sikre perfekt ergonomi. Kameraets klare menu giver hurtig adgang til alle vigtige funktioner og tilbyder også brugerdefinerede programmering.

Leica Q er også udstyret med en touch screen som kan anvendes til fokusering, eller bruges til at vælge fokuseringspunkt med et enkelt tryk.

Leica Q har integreret Wi-Fi til trådløs overførsel af billeder og videoer, samt fjernbetjening fra en smartphone eller en tablet. Det eneste du behøver, er, Leica Q app'en, som kan downloades gratis fra Leica hjemmeside. Ud over visning af søger billedet, kan du også bruge app'en til at indstille blænde og lukkertid.

Adobe« Photoshop« Lightroom« følger med til Leica Q. Dette program giver en bred vifte af funktioner til håndtering, behandling og præsentation af billeder. Du kan også downloade softwaren gratis fra Leica hjemmeside efter registrering dit kamera.


Leica Q detaljer:
24 Megapixel full frame CMOS sensor uden low-pass filter.
LEICA Summilux 28mm f/1,7 ASPH. objektiv.
Autofokus eller manuel fokus på objektivet og omskifter til macro.
Enkel indstilling med flere genvejstaster på bagsiden.
3" TFT LCD display med 1.040.000 pixels sikrer god billedkontrol.
Indbygget søger med 3.686.000 pixels for fuld kontrol under fotografering.
Eksponeringstider fra 30 sek. til 1/16000 sek.
Automatisk eller manuel ISO indstilling fra 100 til 50.000.
Billedformater i JPEG og DNG med op til 10 billeder pr sek.
Fuld HD video med 60 billeder/sek. eller HD med 30 billeder/sek. og stereo lyd.
3 lysmåler funktioner: Multi-field, centervægtet eller spot måling.
Indbygget Wi-Fi til trådløs billedoverførsel.

Videoer

Videoer

 

Vent venligst ...