LEICA M SORT TYPE 262 DEMO

More images

LEICA M SORT TYPE 262 DEMO

Pris: 43.000,00 DKK

Special Price 36.000,00 DKK

Leica M Type 262 er indbegrebet af M-fotografi i sin reneste form: med fokus på de funktioner, der er væsentlige for fotografering, kombineret intuitiv håndtering, er det et af de mest kompakte, full-frame kameraer.

Leica M Type 262 er det perfekte kamera til at opleve essensen af M-fotografi.

Objektivet er ikke inkluderet i prisen.

Dette er en demovare og der kan derfor være mærker af brug. Produktet er dækket af almindelig garanti.

Lagerstatus: På lager
1-3 hverdage

Pris: 43.000,00 DKK

Special Price 36.000,00 DKK

Producent

Leica

Relaterede produkter
Beskrivelse

Den øverste plade af Leica M Type 262 er designet i slidstærkt aluminium, hvilket gør kameraet omkring 100 gram lettere. Med en samlet vægt på 600 gram, er Leica M Type 262 endnu mere ergonomisk end de andre M-modeller.

De intuitive knapper og funktioner i Leica M Type 262 er ergonomisk placeret præcis, hvor du forventer dem til at være. For eksempel, den hurtig manuel fokusering med den koblede afstandsmåler og fokus ringen på objektivet - ligesom på alle andre M kameraer.
Da ekstra funktioner som Live View og videofunktion er udeladt, er menuen meget overskuelig og består af kun to sider. Dette sikrer, at alle indstillingsmuligheder er hurtigt tilgængelige på alle tidspunkter. Og det gælder også for hvidbalance, som kan indstilles via en dedikeret knap på bagsiden af kameraet.

Ligesom alle andre digitale M-kameraer, tager Leica M Type 262 billeder med en højtopløselig full-frame CMOS sensor. Opløsningen på 24-megapixel sikrer enestående billedkvalitet og ekstrem følsomhed, med ISO-værdier på op til 6400. Dette gør Leica M Type 262 til det ideelle kamera, til fotografering i tilgængelige lys.
Resultatet er billeder præget af forrygende kontrast, enestående detaljer og lav billedstøj. Samtidig garanterer kameraets Maestro processor hurtig behandling af de optagne billeder, så du hurtigt er klar til at fotografere igen.

Den 3" store skærm med en dækplade fremstillet af hård Corning Gorilla Glass« giver dig fuld kontrol på alle tidspunkter. Med en opløsning på 921,600 pixels, er det nemt at gennemgå og vurdere dine billeder med hensyn til eksponering, skarphed og farve.

Ud over sit diskrete udseende, garanterer den næsten lydløse lukker i Leica M Type 262 også maksimal diskretion. Den lave støj og den kompakt størrelse på kameraet giver dig mulighed for at komme endnu tættere på motivet og tager billeder der ikke ville være muligt med store spejlreflekskameraer.

 

Vent venligst ...